Den sidste konkubine
Hør uddrag

Den sidste konkubine

Lesley Downer

Politikens Forlag
En efterårsdag i 1861 venter 11-årige Sachi spændt på at få et glimt af kejserens søster, prinsesse Kazu, der sammen med sit følge skal gøre holdt i hendes landsby. Da det kejserlige optog senere rejser videre mod Kvindernes Palads, er Sachi med - prinsessen har fundet behag i pigens lyse hud og grønne øjne og har ladet hendes adoptivforældre vide, at hun ønsker at gøre hende til sin kammerpige. 

I paladset lærer Sachi de kvindelige dyder i takt med, at hendes særegne skønhed vokser, og en dag vælger den unge shogun at gøre hende til sin konkubine.

Men Japan befinder sig i en brydningstid. Det gamle rige er ved at krakelere, en blodig borgerkrig mellem shogunens samuraier og kejserens tilhængere bryder ud, og snart må Sachi flygte fra det privilegerede liv i shogunens palads.

En ung kriger bliver hendes redningsmand, men da hun opdager, at han kæmper på fjendens side, sættes hun i et voldsomt dilemma. Samtidig begynder Sachi at ane, hvem hendes rigtige forældre var, og i spejlet af sin mors ulykkelige skæbne begynder hun at finde sig selv og dermed evnen til at elske.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 49.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 536
ISBN: 9788740027006
Format: ePub
E-bog Udk. 30. oktober 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Jette Røssell
Downloads