Den nordiske mands hævn
Hør uddrag

Den nordiske mands hævn

Sofie Jama

Politikens Forlag
Sara er en dygtig ung muslimsk læge. En dag ser hun på gaden en fremmed mand tabe sine nøgler, da han balancerer sine indkøb og sin cykel. Hun samler nøglerne op og følger efter ham for at give ham dem tilbage, men noget får hende til at tøve. Hun står på gaden med mandens nøgler i hånden og ser ham opdage, at de er væk.
 
Saras far er den højt respekterede sheik Abdulla og hendes mor underviser i den danske moske. Sara længes efter en mand og kan ikke få sin gymnasielærer Henrik og deres hede forhold ud af hovedet. Hun laver sig en kopi af den fremmede mands nøgler og indleder en bizar form for forhold til ham.
Et andet sted i byen bliver politikommissær Olav Vesth sat på en mystisk sag: Journalist Anne Holm har fået tilsendt en afskåren kvinde-tunge. Tungen er sendt fra Paris, og dårligt er Olav kommet sig over en våd og kåd efterforskningsrejse til Paris, før en ny kvinde modtager en afskåren arm med posten. Denne gang er modtageren en velhavende og kontroversiel præst. Olav må have hjælp af sin retsmediciner Fatima for at forstå sagens sammenhæng, da der dukker korancitater op i de breve, der er lagt ved de uhyggelige pakker.

Sofie Jama skriver uforfærdet, klogt og stærkt underholdende om det sammensatte persongalleri og tegner et nådesløst portræt af relationerne imellem nutidens mennesker, både de erotiske, de moralske og de følelsesmæssige.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740059151
Format: 145x228
Udk. 14. May 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  hoejspaending.com
… hun skriver fantastisk. Jeg var tryllebundet. Læste fem seks timer i træk. Inden jeg stopper … kan jeg kun opfordre til at give "Den nordiske mands hævn" og ikke mindst dig selv en mulighed for en fantastisk anderledes oplevelse.
 
 
 
 
-  catsbooksandcoffee.com
Sammenblandingen af erotik og krimi er set før, men her sker det på en helt nyskabende måde. Jeg ser frem til at læse mere fra Jamas hånd.
 
 
 
 
-  Berlingske
Sofie Jama har sproget i sin magt, og det er sjældent, at en forfatter formår at beskrive diverse former for seksuelle udfoldelser med så megen indlevelse og så lidt pinlighed. Det er poetisk porno, og det er potent. Jama skriver godt, også når det ikke handler om sex. Hendes sprog er skiftevis udtryksmættet (nogle vil muligvis finde det pompøst) og køligt refererende, det er bidende, indimellem humoristisk, og bedst i den del, der handler om Sara. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Sofie Jama
Klimahistorier
Adam Price, Anders Abildgaard , m.fl.
Hvordan kommer vi igennem den grønne omstilling? Bliver vi reddet af Læs mere
Lilla hjerte
Jes Buster Madsen, Puk Qvortrup , m.fl.
Fire danske forfatteres underfundige stafetfortælling om kærligheden i Læs mere
Et andet menneske, et andet liv
Baraka fra Somalia kommer til Danmark. Her møder hun en ældre jødisk kvinde Læs mere