Den lille vilde
Hør uddrag

Den lille vilde

Jannick Boerlum, Thomas Laursen

Politikens Forlag
Fire små lækre og superinformative guider samlet i én til naturens spiselige planter.

Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i en fin æske, står Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotografen Jannick Børlum.

Bøgerne er inddelt efter de vilde planters fire sæsoner – det helt spæde forår, forår, sommer og sensommer – og beskriver de vigtigste urter, blomster, bær og frugter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. De fire bøger er lige til at til at putte i lommen hver for sig og tage med på sanketuren eller bare den almindelige gåtur i naturen. De er inddelt i de forskellige biotoper, så det er nemt at finde og identificere de enkelte planter.

Hver plante er tydeligt angivet med et billede af selve planten og et af planten på voksestedet i netop den sæson, bogen dækker. Der er desuden også en kort informerende tekst, som hjælper én med at identificere planten og fortæller om dens mulige anvendelse.

Den lille vilde er et sæt praktiske og meget anvendelige guider i forlængelse af Thomas Laursens tidligere populære bøger om vild mad. Med sin lækre og æstetiske indpakning er bogen en oplagt gave, og den bør stå i bogreolen i ethvert sommerhus.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740067286
Format: 120x190
Udk. 10. marts 2021
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
Ugeavisen Esbjerg, Rune Weitling
De har begået en sej sag med fire små lækre og informative guider til naturens spiselige planter, og det hele er samlet i én og samme æske.
Børsen, Michael Solgaard
Jeg blev forbløffet over at lære, hvor mange spiselige planter, der vokser på den strand og i den skov, hvor jeg dagligt færdes.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jannick Boerlum, Thomas Laursen
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan Læs mere