Den kriblende have
Hør uddrag

Den kriblende have

Dave Goulson

Politikens Forlag
I Den kriblende have giver den britiske forsker Dave Goulson os et nyt fascinerende indblik i insekternes forunderlige liv. Vi er med ham, når han graver i kompostbunken, kigger ind gennem glasset til sit bi-hotel eller dykker ned for at se nærmere på livet i havedammen. Han viser os, hvordan vores eget liv og i sidste ende hele menneskehedens skæbne er uløseligt forbundet med insekternes. 
 
Som altid hos Goulson er humoren og de skæve perspektiver aldrig langt væk, men Den kriblende have  afdækker også de utilsigtede konsekvenser, det har for miljøet, når vi drukner vores haver i pesticider; lægger fliser overalt, hvor vi kunne have plantet træer, buske og blomster eller dyrket vores egne grønsager; eller køber spagnum med tørv fra truet natur, når det i virkeligheden er ret nemt at lave sin egen kompost. Den udvikling kan vendes. Haven kan blive det sted, hvor vi genopretter forbindelsen til naturen og genopdager, hvor maden kommer fra. Goulson viser, hvordan vi med få og små ændringer kan gøre vores haver til et kæmpemæssigt netværk af små naturreservater, hvor mennesker og dyr kan leve sammen i harmoni.

Den kriblende have er uomgængelig læsning for alle, der har en have og kender til den verden af liv, der er
derude.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740057256
Format: 145x220
Udk. 25. March 2020
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Anmeldelser og omtale
god-bog.dk
Man får lyst til at lægge sig i engblomsterne og lytte til insekternes summen, mens man sammen med Goulson reflekterer over, hvor vigtigt samspillet mellem insekter, natur og mennesker er.
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kim Skotte
En hyggelig og samtidig dybt tankevækkende bog om havens dyrkning og vores temmelig oversete afhængighed af insekterne, når det gælder om at sikre fremtiden for livet på kloden.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dave Goulson
Summen over engen
Som fortsættelse på bestselleren om humlebier Humlen ved det hele følger Læs mere