Den italienske mester
Læs uddrag
Hør uddrag

Den italienske mester

Den italienske mester er en underholdende og hjerteskærende roman om et menneske, der må leve sit liv i skyggen af en far, der er større end livet selv.

Rom 1955. En rig amerikansk kunsthandler har samlet amerikanske kunstnere og kunstinteresserede til fest i sin overdådige romerske villa. Til stede er også den verdensberømte kunstmaler Bear Bavinsky. Han er en bjørn af en mand, storskrydende og charmerende og kendt for sine vilde, farverige og stærkt sensuelle malerier. Mens han underholder selskabet med historier om rivalerne Picasso og Pollock, står en kvinde og betragter ham på afstand. Det er Natalie, hans kone. En dybt begavet, men fuldstændig overset kunstner. Hun knuger sin femårige søns hånd.

Sønnen hedder Pinch, og romanen handler om ham. Om hvordan han hele sit liv lever i skyggen af sin dominerende far, indtil han en dag kommer på en dristig og vanvittig plan, der vil forandre kunsthistorien for altid.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 129.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740054514
Format: ePub
E-bog Udk. 21. februar 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
På vej
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
"Den italienske mester” er vildt sjov sine steder - Rachman har et øje for livets grusomhed, der er på højde med [Evelyn] Waugh - men det er også dybt rørende. The Daily Telegraph
Washington Post
Et eksotisk strejf af intriger opstår i 'Den italienske mester'. . . lækker ironisk og dybt kærlig.
The Jewish Chronicle
Dette er Rachmans bedste roman endnu. Ikke en lille præstation ... Rachman er hurtigt på vej til at være et af de mest interessante litterære talenter, vi har.
The Economist
Trist, sjov og rørende.
Financial Times
Rachmans nye roman ’Den italienske mester’ er muligvis hans mest imponerende til dato!
USA Today
Tom Rachmans billede af en kunstner og hans søn er forbilledlig.
Downloads