Den Hvide Roses sidste ord
Læs uddrag

Den Hvide Roses sidste ord

Ellie Midwood

North Audio Publishing
Tyskland, 1942. Første dag på München Universitet møder Sophie Scholl Alexander med det ravnesorte hår og de dybe øjne. Hun genkender ham straks som en åndsfælle. Ligesom hende er han villig til at gøre oprør mod nazisterne. Villig til at risikere sit eget liv for modstandskampen.

Deres had til Hitler forener dem, og snart etablerer Sophie og Alexander modstandsgruppen Den Hvide Rose og begynder en farlig leg. Det er umuligt at vide, hvem de kan stole på, hvem der er villig til at risikere deres liv, og hvem der ville forråde dem for at bevare deres frihed. Deres liv hænger i en tynd tråd, da Gestapo udsteder en dusør til enhver, der kan angive informationer om Den Hvide Rose. Det er et spørgsmål om tid, før Gestapo fanger dem. Da Sophie står ansigt til ansigt med en naziofficer i et afhøringsrum, må hun tage et umuligt valg: Vil hun ofre sin frihed i kærlighedens navn?

Den Hvide Roses sidste ord er den sande historie om Sophie Scholl – en af historiens modigste kvinder – der risikerede alt for at lede en revolution mod nazismens tyranni.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 31M
ISBN: 9788775714421
Format: Download MP3
Lydbog udk. 24. October 2023
Indlæst af: Helene Egelund
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Pauline Bendsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ellie Midwood
Violinisten fra Auschwitz
I Auschwitz er hver eneste dag en kamp for overlevelse. Alma har Læs mere
Pigen der flygtede fra Auschwitz
Ingen forlader Auschwitz i live. Mala, fange nummer 19880, indser dette i Læs mere