Den hemmelige kok
Hør uddrag

Den hemmelige kok

Sådan fusker madproducenterne med dine fødevarer

Mats-Eric Nilsson

Politikens Forlag
Den hemmelige kok, en bog om hvordan madproducenterne fusker med dine fødevarer, er en bestseller, der har solgt over 250.000 eksemplarer i Sverige. 

Hvad indeholder de fødevarer, vi dagligt sætter til livs egentlig? Hvordan er de produkter, der fylder supermarkedernes hylder, blevet fremstillet? Og kan fødevareproducenterne tillade sig at kalde produkter, som er fyldt med tilsætningsstoffer og erstatningsprodukter, for hjemmelavede eller sunde?

I Den hemmelige kok går journalist Mats-Eric Nilsson, som flere gange har optrådt i dansk tv som ekspert i fødevarefusk, i kødet på de fødevarer, vi forbrugere intetanende køber og spiser dag efter dag med god samvittighed. Hans research fører ham bagom produkternes varedeklarationer og til afsløringer af, hvad der i virkeligheden gemmer sig bag de mange E-numre.

Bogen indeholder desuden en dansk indkøbsguide til 64 fødevarer og en E-nummerguide til samtlige EU-godkendte tilsætningsstoffer.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740010794
Format: 151x226
Udk. 29. april 2014
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI, Sarah Sanctuary Williams
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Joachim Wrang
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kjeld Koplev
En tiltrængt håndbog.
Copenhagenbyme
Bogen er vigtig læsning for os forbrugere
Lektørudtalelse DBC, Alma Lind Jensen
Sønderlemmende veldokumenteret kritik af fødevareindustriens brug af kemikalier og tilsætningsstoffer.
En sundere hverdag
en særdeles relevant bog og sindsygt fangende læsning.
Mad for livet
Har du lyst til at vide, hvad din mad indeholder og hvordan den er fremstillet, så er Den hemmelige kok så absolut bogen at læse
Downloads