Den hemmelige have
Læs uddrag
Hør uddrag

Den hemmelige have

Johanna Basford

Politikens Forlag
Velkommen til en farverig verden af hemmelige haver!
 
Find farveblyanterne eller tuscherne frem og gå på jagt i Den hemmelige have. Denne male- og tegnebog tager dig med rundt i et spændende sort-hvidt eventyrland med fine illustrationer lige til at farvelægge.

Du kan også gå på jagt efter de små dyr og ting, der gemmer sig rundt omkring i haven eller selv fortsætte illustrationerne med dine egne tegninger. Den hemmelige have er til børn og voksne i alle aldre, som har lyst at fordybe sig i havens eventyrlige univers.

Tegne- og malebøger er verden over blevet den helt store dille. Både voksne og børn har fundet farveblyanterne og tusserne frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på den nye trend med disse smukke, fantasifulde og udfordrende malebøger. Du har både mulighed for at bruge dine kreative evner og for at fordybe dig i processen og bruge det til ren afslapning. Med pen og farve kan du gå på malejagt i de fortryllede og hemmelige universer, eller du kan lægge finurlige farvepuslespil og afsløre kendte ikoner eller verdenskendte kunstneres kunstværker.Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 160
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
ISBN: 9788740023541
Format: 250x250
Udk. 22. May 2015
1. udgave, 18. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Johanna Basford
Eventyrlige ting og sager
Malebøger er utroligt populære for både børn og voksne og den nye malebog Læs mere
Den vidunderlige verden
Malebøger er meget populære for både børn og voksne og mange finder både Læs mere
Den fortryllede skov
Denne vidunderlige nye malebog af Joanna Basford tager læserne med på en Læs mere