Den genfødte morder
Hør uddrag

Den genfødte morder

A.J. Kazinski

Politikens Forlag
Niels Bentzon, gidselforhandler ved Københavns Politi, sættes ind på Sikringen – landets mest flugtsikre anstalt, stedet hvor de allerfarligste patienter er spærret inde, massemordere, voldtægtsforbrydere, skizofrene voldsmænd.

For at opklare et uhyggeligt giftmord på en overlæge, skal Niels Bentzon udgive sig for at være patient, en galning blandt de andre galninge.

På den anden side af Sikringens mure bliver Niels Bentzons kone, astrofysikeren Hannah Lund, også trukket ind i sagen, da det viser sig, at mordet trækker giftige tråde fra et klubværelse på Nørrebro over et luksushotel i London under krigen og helt tilbage til Sokrates’ dødscelle i år 399 f. Kr.

Den genfødte morder er tredje selvstændige bind i serien om gidselforhandleren Niels Bentzon og astrofysikeren Hannah Lund.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Sprog: Dansk
Sideantal: 442
ISBN: 9788740016406
Format: ePub
E-bog Udk. 04. June 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Sommerens bedste krimi. 'Den genfødte morder' er simpelthen sommerens bedste bud på en krimi, som både du, din teenager og din mand vil elske
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Forrygende og effektivt (…) Kazinski skriver som vanligt på kryds og tværs af de gængse spændingsgenrer. Her er det Dan Brown, der møder Stephen King, mens Arne Dahl og Camilla Läckberg også giver en hånd med. (…) en forrygende og effektivt fortalt spændingshistorie.
 
 
 
 
 
 
-  Frkbogorm.blogspot.dk
Advarsel: Giver svedige hænder og uregelmæssig hjerterytme. Jeg vil alligevel vove pelsen og påstå, at dette er sommerens bedste krimi! Den er nervepirrende og hjertebankefremkaldende, den gav mig klamme håndflader og en søvnløs nat.
 
 
 
 
 
-  Jydske Vestkysten, Peter Tougaard
”Den genfødte morder” sprænger rammerne for den klassiske krimi (…) en ualmindelig effektiv og velfortalt krimi, der når langt ud over genren og langt hen ad vejen når flot i mål.
 
 
 
 
 
-  Krimifan.dk, Jan Findal
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Det er lidt af en konstruktion forfatterparret bag navnet A. J. Kazinski har stablet på benene, men de er sande virtuoser til den slags, og de formår at opbygge et forløb, som får løftet krimien ud over det hverdagsrealistiske. Det er gjort spændende og intelligent.
 
 
 
 
 
-  ALT for damerne, Amrit Maria Pal
Spændende...
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Marie Louise Toksvig
Orgie af gys. Ligesom i de første to krimier med Bentzon i centrum er historien en overbevisende udtænkt blanding af afsindige hvad-nu-hvis'er og solidt drama (…) Kazinskis plots er altid ambitiøse, og her får de mindst en af stjernerne alene for modet til at tænke deres historier vældig langt ud af boksen uden at miste intensitet i det konkret kritiske, hvad enten det handler om mennesker eller metoder (…) [Det] lykkes endnu en gang at fyre et orgie af fantasifuld krimi af med alt, hvad den skal have af tempo, overraskelser og gys. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Politiken, Mette Højbjerg
De to herrer, der gemmer sig bag pseudonymet [Kazinski], er … i stand til både at tænke og skrive stort (…) Med et vildt plot går turen fra nutidens Nykøbing Sjælland til besættelsestidens London og tilbage til Sokrates' dødscelle. Og der er det hele i denne veloplagte sag: ulykkelig kærlighed, engelsk overklasse, vanvid, skarntydesaft - og så naturligvis Sokrates. Min sjæl, hvad vil du mer'. Læs mere
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich udgør et dygtigt makkerpar (…) en solid, spændende og spiritualistisk krimi
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
Forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich blander rutineret cliffhangere med hårrejsende psykologi i "Den genfødte morder" (…)A.J. Kazinski er på banen med en ny velplottet, velskrevet krimi.
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, Bente Wiik
Spændingsmæssigt helt i top, handlingen er intens på det parapsykologiske plan. Og så spiller den udødelige og uimodståelige kærlighed en væsentlig rolle. Det giver nærvær.
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Forrygende og effektivt (…) Kazinski skriver som vanligt på kryds og tværs af de gængse spændingsgenrer. Her er det Dan Brown, der møder Stephen King, mens Arne Dahl og Camilla Läckberg også giver en hånd med. (…) en forrygende og effektivt fortalt spændingshistorie.
Vildmedkrimi.dk, Rebekka Andreasen
… en sindssyg interessant krimi, der giver stof til eftertanke. Bogen er bragende god, og den giver dig meget mere end et sindrigt udtænkt plot.
Litteraturanmeldelser.dk, Maria Skytte
Alt det, blandet med et raffineret plot og et levende, letlæst og ubesværet sprog, gør Den genfødte morder til den suverænt bedste krimi jeg har læst i år. Eller nogensinde…Hvis du kun skal læse én krimi denne sommer, så må det være Den genfødte morder.
Litteratursiden, Lida Wengel
Hvis du er til velskrevne krimier, med noget på hjerte, som sætter gang i tankerne, så kast dig over krimierne med Niels Bentzon. De er rigtig gode.
Litteratursiden, Arne Larsen
... et særdeles overbevisende og meget anderledes bud på en moderne dansk krimi fuldt på højde med det bedste fra udlandet.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af A.J. Kazinski
Mordet på en havfrue
Historisk krimi med H.C. Andersen som detektiv i 1800-tallets København. En Læs mere
Miraklernes nat
En 33-årig gymnasielærer findes myrdet i en kælder på Nørrebro. Hvad der Læs mere
Søvnen og døden
Søvnen og døden (2012) er danske A.J. Kazinskis brag af en opfølger til Læs mere
Den sidste gode mand
Den sidste gode mand (2010) er første, prisvindende bog i serien om Læs mere
Drømmetyderens død
Elleve dybe knivstik. Morderen har været grundig, da han slog drømmetyderen Læs mere
Over grænsen
Syv af de allerbedste og mest populære danske krimi- og spændingsforfattere Læs mere
En hellig alliance
En hæsblæsende thriller, der går bag facaden på det danske og de Læs mere
Forfølgerne
En historie om fire helt almindelige mennesker, der hver især indleder Læs mere