Den danske agent
Læs uddrag

Den danske agent

Iben Albinus

Politikens Forlag
FE-agent Sigrid Melin jager en terrorist, der planlægger et angreb i København, men da hun afslører hans identitet, bliver hun pludselig taget af sagen.

Sigrid Melin arbejder undercover på den danske ambassade i Beirut, da hun spotter en mistænkelig passager i lufthavnen på vej mod København. Manden viser sig at være terrorist med planer om at udføre angreb på både dansk og tysk jord, og sammen med sin kollega fra Berlin, BND-agent Felix Zobel, må Sigrid infiltrere og optrevle terroristens organisation. Et pengespor fører dem dybt ind i Beiruts sofistikerede og bundkorrupte finansverden, hvor ikke kun Islamisk Stat, men også fjendtlige spioner følger hvidvasken af penge.

Da Sigrids efterforskning peger i retning af en dansk IS-kriger, slår PET pludselig sagen hen. Manden er deres agent. Det er falsk alarm. Sigrid køber imidlertid ikke forklaringen. Desuden har hun af personlige årsager ingen tillid til PET’s operative chef, der er kæreste med hendes eksmand.

Sigrid er tvunget til at søge hjælp hos sin far, Carl Rosa, som hun brød forbindelsen til som ung. Carl er ny justitsminister og vil gerne hjælpe. Men i det samme bryder en historisk flygtningekrise ud i Europa. Ifølge efterretninger er der jihadister blandt flygtningene på vej til Danmark, så Carl får nok at se til. Overbevist om, at der vil ske flere angreb, går Sigrid og Felix deres egne veje for at stoppe terroristen – uden at vide, at de langt fra er de eneste, der leder efter den danske agent.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 14M
ISBN: 9788740082081
Serietitel: Melin-serien
Nummer i serien: 2
Format: Download MP3
Lydbog udk. 06. June 2023
Indlæst af: Helene Egelund
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Saurberg
Dygtighed, indsigt og stor fortællegejst … det tårnhøje niveau holder.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Iben Albinus
Damaskus
Iben Albinus debuterer med en storpolitisk thriller om forræderi, venskab Læs mere