Den bedste start på livet
Læs uddrag
Hør uddrag

Den bedste start på livet

Sofie Münster

Politikens Forlag
Sofie Münster har omsat 50 års forskning til en helt enkel opdragelsesmetode med fokus på, at barnet skal føle, det hører til, og samtidig er sin egen.

Den følelsesmæssige tilknytning mellem forældre og børn er dokumenteret det, der har størst betydning for et barns udvikling, hvad angår selvværd, selvstændighed, sociale kompetencer og følelsesregulering.

Kvaliteten af relationen mellem forældre og børn er derfor omdrejningspunktet i en helt ny tilgang til børneopdragelse, som Sofie Münster introducerer i Den bedste start på livet. For første gang nogensinde bliver mere end 50 års tilknytningsforskning omsat til en lettilgængelig metode, den tilknytningsbaserede opdragelse. Metoden giver forældre helt konkrete alternativer til trusler, skældud, forhandlinger, time-outs og alt det andet, der tyes til i mangel af bedre.

I bogen udfolder Sofie Münster metodens tre grundlæggende begreber – kontakt, klarhed og kontroverser – og forklarer, hvorfor disse i virkeligheden er de eneste, et barn reelt har behov for.

Præmissen i den tilknytningsbaserede opdragelse er aldrig at gå på kompromis med barnets behov for at høre til og samtidig være sin egen. Når barnet får lov at erfare, at man kan mene noget forskelligt, men stadig høre sammen, er det faktisk muligt at løse kontroverser og konflikter på en måde, som gør, at man kommer tættere på hinanden.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740051186
Format: 151x226
Udk. 08. september 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: MOM
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: ALETTES TEGNERI
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Sofie Münster
Klog er noget, man øver sig på
Med få konkrete redskaber kan forældre ruste deres børn til succes i Læs mere
Kærlighed er ikke nok
Kærlighed er ikke nok giver viden, inspiration og værktøjer til, hvordan Læs mere