Den bedste idé
Hør uddrag

Den bedste idé

Historien om Bent Jensen og Linak

Tom Okke

Politikens Forlag
Da Bent Jensen i 1976 overtog familievirksomheden efter sin far, gav han sig selv fem år til at finde på et nyt produkt, der kunne sikre firmaets fremtid. Ellers måtte det lukke!
Efter kun tre år havde han skabt en lineær aktuator, der blev grundkomponenten i både hæve-sænke-borde og moderne hospitalssenge. Bent Jensens opfindelse kom til at danne grundlag for et af de største danske erhvervseventyr i nyere tid.
Som nyuddannet maskiningeniør satte han turbo på ambitionerne og forvandlede den lille maskinfabrik til industrigiganten Linak – en global koncern med milliardomsætning, 2.500 medarbejdere, 5 fabrikker og kontorer i 30 lande. Undervejs forvandlede tekniknørden sig til succesrig erhvervsleder med fødderne solidt plantet i den jyske muld.
I bogen fortæller Bent Jensen hudløst ærligt om de oplevelser, der har formet ham som menneske, og tager os med hele vejen fra barndommen til årene som iværksætter og dansk industrimagnat. Som ejerleder gennemfører han et generationsskifte, der sætter kursen for fremtidens fonds- og familieejerskab.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740070248
Format: 170x240
Udk. 31. October 2023
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Fotograf: ENGEDAL FOTOGRAFI
Forlag: Politikens Forlag
Downloads