Den anden søn
Hør uddrag

Den anden søn

Alexander Söderberg

Politikens Forlag
Hector Guzman ligger i koma, mens hans imperium langsomt visner og dør. Hans højre hånd Aron Geisler arbejder indædt for at holde det synkende skib oven vande. Sophie er under deres kontrol, og på Geislers befaling manipulerer hun selskabets forretningspartnere til at tro, at alt er i den skønneste orden - men det er det ikke.
 
Da Hectors bror bliver myrdet i Biarritz indser Sophie, at hun ligger inde med magten til at stoppe denne lavine af ødelæggelse, men trods de bedste hensigter går det alt sammen frygtelig galt, og Sophie bliver brik i et spil hvis regler hun ikke forstår. Hun er pludselig helt alene i en verden af røg og spejle, vold og ondskab og tvinges til at blive en del af den for at blive i stand til at forlade den.

I mellemtiden leder Antonia Miller og Miles Ingvarsson stadig utrætteligt efter spor i sagen om massemordet på restaurant Trasten. Og på deres vej mod sandheden står én ting pludselig klart: Sophie Brinkman har noget med sagen at gøre. Men stærke kræfter internt i politiet ønsker ikke, at sandheden ser dagens lys.

Den anden søn er bog II i Söderbergs storslåede krimiserie om Sophie Brinkman, og med en mørkere historie og et højere tempo står Den anden søn som endnu en intens og stærk læseoplevelse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 50.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740019438
Format: ePub
E-bog Udk. 20. marts 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bognørden, Stina Holdt
Denne spændingsroman er virkelig velskrevet, sproget er letlæseligt, det er flydende og jeg var fanget fra første færd, havde ovenud svært ved at lægge bogen, hvorfor den faktisk blev læst i rekordfart - ren nydelse … dette er i sandhed TOP underholdning!
 
 
 
 
-  Politiken, Sophie Engbjerg Sonne
Alexander Söderbergs anden krimi er en kompliceret affære, men holder man fast, tilbyder den en forrygende flyvetur … ellers er der mest godt at skrive om Söderbergs tætpakkede, actionfyldte skrivestil, som er både underholdende og tankevækkende læsning.
God-bog
Så er handlingen sat op til en forfærdelig masse ballade med kidnapninger, skuddueller og møder forskellige steder i verden, hvor den ene er mere falsk end den anden, og det er alt sammen grusomt spændende og også godt fortalt.
Onsdagsavisen, Maria Bruun Fanø
Bogen er er den anden i Söderbergs storslåede krimiserie om Sophie Brinkman, og med en mørkere historie og et højere tempo står den som endnu en intens og stærk læseoplevelse.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Alexander Söderberg
Den andalusiske ven
Den andalusiske ven (2012) er en sofistikeret og brutal pageturner, der Læs mere