27. november 2017

Debutant og bestsellerforfatter

Debutant og bestsellerforfatter

Debutant og bestsellerforfatter Troels M. Palshof er ny forfatter på Politikens Forlag. Debutant og bestsellerforfatter er ikke to ord, man kan forvente at finde i samme sætning, men det er ikke desto mindre det, der bedst beskriver iværksætteren Troels M. Palshof. Nu har han skrevet kontrakt med Politikens Forlag.

Som iderig selvudgiver brager Troels M. Palshof netop nu ind på bestsellerlisterne i Danmark, hvor hans bog ’Sommerfugleklanen’ pt. er nr. 8 hos Arnold Busck og sælges i 4. oplag. 

”Jeg er overvældet over den store opbakning jeg har fået, og Politikens Forlag har givet mig troen på, at bogen og fortællingen måske kan bære i udlandet. Med dem får jeg en professionel organisation i ryggen, der både kan hjælpe mig med det, men også sørge for, at jeg kan leve op til den overvældende interesse jeg har fået fra mine læsere. Det kan give mig tid, ro og professionel støtte til at fokusere på det jeg allerhelst vil – at skrive. For mig er det stærkeste redskab til at påvirke mine omgivelser det skrevne ord, og det vil jeg gerne kunne hellige mig,” udtaler Troels M. Palshof. ”Kan en fortælling forandre verden? Det var den store ambition med bogen, det er en del af handlingen og nu bliver det også virkelighed for mig.”

Palshof er netop nu i gang med en større PR-runde i hele landet, hvor han bl.a. har sat sig for at besøge samtlige af landets boghandlere. Derudover har han taget en række alternative midler i brug, hvor det er lykkedes ham at engagere mere end 50 betalæsere, der har givet ham feedback på bogen og skabt opmærksomhed for den på samtlige sociale platforme.

”Troels Palshof har ikke en traditionel forfatterbaggrund – han har været iværksætter, og det mærker man. Han er initiativrig og satser alt, når han går efter sin drøm; han kommer med nye ideer til bogbranchen. Og så har han skrevet en virkelig, hæsblæsende bog, der ikke kun spiller på spændingselementet, men også sætter spørgsmål ved mere eksistentielle overvejelser. Hvorfor er vi her? Hvad er vigtigt i livet, og hvordan bruger vi den tid, vi har?” fortæller forlagsdirektør Lene Juul. ”Det er forfriskende, hvad han gør, og vi har store forventninger til bogen, og der er allerede nu interesse for bogen i udlandet og i filmbranchen.”

Samarbejdet træder officielt i kraft pr. d.d., og planen er, at bind to af Sommerfugleklanen udkommer i 2018.

Sommerfugleklanen – Pavens Yndling er det første selvstændige bind i serien om Sommerfugleklanen.

9 ting du ikke vidste:

  • Plottet i bogen opstod, da forfatteren talte til sin døende far, mens han sov
  • Hovedpersonerne i bogen er opkaldt efter forfatterens børn
  • Skriveprocessen kostede forfatteren 6 kilo ekstra
  • Forfatterens foretrukne midler til inspiration: Gin & tonic og dokumentarprogrammer
  • Hovedpersonerne flyver jorden rundt 1½ gang på under en uge
  • Ny forskning har bekræftet klanens metode
  • 52 betalæsere gav feedback på bogen i redigeringsfasen
  • ’Uforudsigelig’ er det prædikat, som samtlige betalæsere brugte om bogen
  • Troels M. Palshof har indledt ”Tour de Boghandel 2017”, hvor han besøger alle landets mere end 200 boghandlere, og han har pt besøgt over halvdelen

Gå til News
TOP  ▲
Relevante bøger
Sommerfugleklanen
Et mærkværdigt nødopkald fra en mystisk butik i New York eskalerer og får Læs mere