De udødelige
Hør uddrag

De udødelige

Chloe Benjamin

Politikens Forlag
Chloe Benjamins internationale bestseller følger fire søskende, der lever med en viden, de færreste har: De ved præcis, hvornår de skal dø.

I 1969 flytter en synsk kvinde ind i en snusket lejlighed på Clinton Street i New Yorks Lower East Side. Man siger om hende, at hun kan forudsige alle menneskers dødsdag. Og netop det år – sommeren 1969 – virker det, som om der sker spændende ting for alle andre end de fire Gold-søskende. Folk flipper ud på Woodstock og ser Midnight Cowboy, som ingen af Gold-børnene får lov at se. De sniger sig til at møde spåkonen, og her får de ting at vide, som de er alt for unge til at rumme.

Hver af dem forsynes med en profeti, der trækker dybe spor gennem deres liv og den måde, de vælger at leve det på.

De udødelige er en storslået fortælling om fire søskende gennem fire årtier, men det er også en klog og varm roman om, hvordan vi lever, hvordan vi dør, og hvad vi stiller op med den tid, vi har fået til rådighed.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740050301
Format: 151x228
Udk. 28. February 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Maria Sjøqvist
Chloe Benjamins slægtsroman er både lærerig, tankevækkende og uhyre velskrevet.
 
 
 
 
 
 
-  Bechsbooks.dk
’De udødelige’ er en smuk, bevægende og yderst velskrevet familiesaga, som giver stof til eftertanke.
 
 
 
 
 
-  Emmasbogreol.dk
’De udødelige’ er en fortryllende fortælling.
 
 
 
 
 
-  Bognørden
En virkelig stærk roman.
 
 
 
 
 
-  Livetidukkehuset.com
Romanen er en magisk og en dejlig læseoplevelse, som giver dig stof til eftertanke, for hvorfor tager vi de valg vi gør og på baggrund af hvad. Hvem siger, at den beslutning vi træffer er den bedste. Romanen er intens, bevægende, smuk og barsk. Den er velskrevet og alle fire søskendes synspunkter og historier bliver skrevet sammen så hele fortællingen går op i en højere enhed. Jeg anbefaler bogen til jer, der elsker, at læse familie sagaer med bid i. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Anettesbookshelf.dk
Magisk, surrealistisk og tankevækkende familiedrama.
 
 
 
 
-  Deungesord
Handlingen i ’De Udødelige’ blæser én bagover – på den gode måde… ’De Udødelige’ er en bog, der bliver med en, et godt stykke tid efter, man har vendt sidste side.
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende
En både magisk og bevægende familiesaga, der rulles ud for vores øjne.
 
 
 
 
-  Magasinet Liv
En bog, der er svær at give slip på.
 
 
 
 
-  Gryffindorshelves.com
En stor læseoplevelse, som jeg kun kan anbefale!
Lektørudtalelse
Fortryllende og fantastisk roman, som kommer helt ind under huden på læseren. En smuk og tragisk roman, som kræver mere end ét lommetørklæde før sidste side er læst. Romanen er velskrevet og meget bevægende.
Litteratursiden
'De udødelige' er en skøn roman, som er virkelig levende fortalt.
Litteraturtale.com
Ville det være nemmere, hvis vi især vidste, hvornår livet var slut?! Chloe Benjamin udfordrer med udfoldelen af disse fire menneskeskæbner det tankeeksperiment på fremragende vis.
Randiglensbo.dk
'De udødelige’ er en meget rørende roman om livet og døden og om konsekvenserne af de valg, vi træffer på vores vej gennem livet. Romanen er meget velskrevet og personerne og de miljøer, de bevæger sig i, står meget tydeligt. … En meget tankevækkende roman, der vil – og kan – mere end bare at underholde. Læs mere
Bogblogger.dk
Hvis du tænker: ”Jeg mangler en rigtig god bog”, så skal du læse videre her. For ’De udødelige’ er rigtig god. Altså som i rigtig, rigtig god.
Downloads