De tre paver
Hør uddrag

De tre paver

Thomas Rydahl

Politikens Forlag
De tre paver er sidste del af Erhardtrilogien og kan læses selvstændigt som en gådefuld spændingsroman om de dystre hemmeligheder, der florerer på De Kanariske Øer og ikke mindst i danskeren Erhards dunkle fortid. Langsomt kastes der lys over, hvad det var, der skete, og hvordan Erhard mistede en finger.

Efter dramatiske hændelser lever Erhard i skjul i en hippielejr på øen La Gomera. Her bliver han fundet af en gammel fjende, der har brug for hans hjælp, og Erhard bliver halvt lokket, halvt truet til at efterforske et mord på en ung pige på et katolsk børnehjem på øen Fuerteventura. På samme børnehjem bor drengemanden Aaz, som Erhard holder meget af. Aaz har set noget, han ikke skulle, og flygter tværs over øen på jagt efter en kanariefugl, som andre ikke kan se.

På Fuerteventura hærger den enerverende sandstorm Calimaen, der driver alle til vanvid. Midt i stormen strander den berømte bestsellerforfatter Celesta Almuz Ameida med sit entourage på øen. Celestas forlag presser hende til at skrive endnu en bestseller, men hun vil hellere skrive på historien om Eremitten, den mystiske nifingrede dansker, der har slået sig ned på De Kanariske Øer, og har begået en række sære forbrydelser. Efterhånden kommer hun på sporet af den kanariske mafia, De tre paver, der har plaget øerne i mange år. Pludselig er hun så involveret, at det er hende, de jagter, for at beskytte deres magt.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 564
ISBN: 9788740034493
Format: 145x228
Udk. 06. August 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaelis
Flot finale. Elegant, spændende og sentimentalt.
 
 
 
 
 
-  Berlingske , Merete Reinholdt
Thomas Rydahls ’De tre paver’ er så elegant og så forstyrrende, som god litteratur skal være.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Imponerende krimihovedværk.
 
 
 
 
-  Titlen.dk
‘De tre paver’ kan et eller andet, som jeg har svært ved at sætte ord på. Jeg blev bidt af historien, og jeg blev nødt til at finde ud af, hvem ham Erhard Jørgensen i virkeligheden var, og hvad der fik Aaz til at tage benene på nakken. Kan du lide spændingsromaner i al sin enkelhed, så vil tænderne formentlig løbe i vand, når du får fingrene i Thomas Rydahls seneste udgivelse. Læs mere
Weekendavisen, Kristian Ditlev Jensen
’Danmarks store thrillerforfatter' … Thomas Rydahls frapperende afslutning på trilogien om taxachaufføren og klaverstemmeren Erhard Jørgensen holder niveauet fra den forbløffende debut i en helstøbt finale af lige dele struktur, drama, fortælling og poesi.
Information, Tonny Vorm
Bag de inciterende plots gemmer romanerne på et skarptslebet portræt af den moderne mand og tidens skrøbelig maskulinitet.
Litteratursiden.dk
Trilogien om Erhard og hans oplevelser på Fuerteventura afsluttes på fornem og forløsende vis. Samlet set er de tre bind en enestående og fornyende milepæl indenfor dansk spændingslitteratur.
Thomas Rydahl om De tre paver
De tre paver er sidste del af Erhardtrilogien og kan læses selvstændigt som en gådefuld spændingsroman om de dystre hemmeligheder, der florerer på De Kanariske Øer og ikke mindst i danskeren Erhards dunkle fortid.
Thomas Rydahl om Erhard-trilogien
Erhard-trilogien består af 'Eremitten' fra 2010, 'De savnede' fra 2016 og 'De tre paver' fra 2019.
Thomas Rydahl fortæller om Erhard
Her fortæller Thomas Rydahl om hovedpersonen Erhard Jørgensen.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Rydahl
Ulykkens år
1874. En frostklar morgen i april ankommer 18-årige Oda til Egeskov Slot Læs mere
Uniform
Salma går på politiskolen, fordi nogen må gøre noget. Fuzzy er en hærdet Læs mere
Forførernes klub
For at vinde sin utro kone tilbage bliver Flemming medlem af den hemmelige Læs mere
Mordet på en havfrue
Historisk krimi med H.C. Andersen som detektiv i 1800-tallets København. En Læs mere
Nyhed
De savnede
På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den tidligere taxachauffør Erhard Læs mere
Eremitten
På en strand på den kanariske ferieø Fuerteventura holder en spritny bil. Læs mere