De små miraklers cirkus
Hør uddrag

De små miraklers cirkus

Carly Schabowski

North Audio Publishing
Cirkusfolk spørger ikke, hvor du kommer fra eller hvilken gud du tror på – når du træder ind i manegen, er du familie, uanset din fortid.

Paris, 1940. 20-årige Michel Bonnet lever på kant med loven og af at tilride heste i udkanten af den franske hovedstad. Men da nazisterne invaderer, må Michel flygte som blind passager ombord på et skrumplende lokomotiv på en rejse, der kommer til at ændre hans liv for evigt.  

Toget tilhører Le Cirque Neumann, et omrejsende cirkus ejet af den hårdt trængte og irritable Werner Neumann. Neumann tilbyder Michel arbejde med at tage sig af kompagniets heste, men på en usædvanlig betingelse: Michel skal holde sig for sig selv og aldrig fortælle nogen, hvad han ser efter gæsterne har forladt manegen.

Men jo mere Michel hvirvles ind i den sære og spektakulære cirkusverden, des sværere får han ved at holde sit løfte.. Hvorfor ytrer manden med den optrædende abe aldrig et ord, og hvorfor vender sværdslugeren sig bort fra ham? Hvem er de tavse skyggefigurer, der lister omkring blandt cirkusvognene efter solnedgang? Det er åbenlyst, at Neumann holder sine artister skjult – men hvorfor? Og hvordan kan Michel vinde den smukke og eksotiske trapezartist Freidas kærlighed, når han end ikke har lov at møde hendes blik?

De små miraklers cirkus er en krigsroman med store følelser og opløftende eksistenser – perfekt til fans af Tatovøren fra Auschwitz, Nattergalen og Vand til elefanterne.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788775710232
Format: ePub
E-bog Udk. 05. October 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Eva Maria Lund Nielsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Carly Schabowski
Brevet
Paris, 1942. På en varm parisisk sommerdag bliver Jozef og hans højt Læs mere
Urmageren fra Dachau
Januar, 1945. Dachau, Tyskland.

Et ensomt tog skrumpler sig gennem det Læs mere