De savnede hjerter
Hør uddrag

De savnede hjerter

Celeste Ng

Hr. Ferdinand
En hjertegribende, medrivende fortælling om den ubrydelige kærlighed mellem en mor og hendes barn i et samfund, der er ødelagt af frygt og had.    

Tolvårige Bird Gardner lever et stille liv med sin kærlige, men ulykkelige far, en tidligere lingvist som nu ernærer sig som bogopsætter på et universitetsbibliotek. Bird ved, at han ikke skal stille for mange spørgsmål, aldrig må stikke for meget ud, altid skal holde sig til. I ti år har loven om beskyttelse af ”amerikansk kultur”, der opstod i kølvandet på økonomisk usikkerhed og uro i samfundet, domineret familiens liv. Lovgivningen tillader at dissidenters børn kan tvangsfjernes, og biblioteker er blevet nødt til at fjerne bøger, der kan opfattes som upatriotiske, fra hylderne. Heriblandt er Birds mor digtsamlinger. Kinesisk-amerikanske Margaret forlod familien, da Bird var ni år gammel.

Bird har lært at tage afstand fra sin mor og hendes digte. Han kender hverken til hendes arbejde eller forklaringen på, hvorfor hun er væk, og han ved bedre end at spørge. Men da han modtager et brev med en kryptisk tegning, begynder hans søgen efter hende. Rejsen går tilbage gennem de mange eventyr, hun fortalte ham som barn, via et hemmeligt netværk af bibliotekarer, ind i tilværelsen hos forsvundne børn, og til sidst til New York, hvor en sidste modstand måske er, hvad der skal til for at forandringens vinde endelig blæser.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 275
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740065930
Format: 145x220
Udk. 03. January 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
Bogblogger.dk
Celeste Ng har skrevet en uafrystelig roman. Læs læs læs.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Celeste Ng
Alt det jeg aldrig fortalte dig
Lydia lever med et pres, som ingen af de andre unge i Ohio-forstaden kender Læs mere
Små påsatte brande
I Shaker Heights, Cleveland, er der styr på tingene. Vejene former et Læs mere