De rejsende
Hør uddrag

De rejsende

Hr. Ferdinand
Mød James Vincent Jr., en hvid mand af irsk-amerikansk herkomst med en flakkende og voldelig barndom i bagagen, der ender som ambitiøs og succesrig advokat på Manhattan. 

Mød Agnes Miller, en sort kvinde, fuld af livsglæde og håb, der efter en traumatisk oplevelse en aften i Georgia flytter nordpå til Bronx, lige før hendes nye mand, Eddie Christie, udsendes til Vietnam og efterlader hende alene med to små børn. 

Mød Rufus, James’ søn, som gifter sig med Agnes’ yngste datter Claudia. De tilhører begge den intellektuelle elite for hvem hudfarve ingen rolle spiller, og sammen har de to børn.

To familier, en hvid og en sort, knyttet sammen af hemmeligheder, død og sorg. Regina Porters debutroman er et gnistrende og gribende panorama over seks turbulente årtier i USA.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
ISBN: 9788740064827
Format: ePub
E-bog Udk. 30. July 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Ida Jessen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Drustrups Bogblog
Det er en rigtigt godt skrevet historie i form af en levende fortalt krønike om 2 familier – en sort og en hvid, hvis linjer krydses. Det giver også et stærkt og fascinerende billede af USAs historie i den periode. Bogen kan læses både som en slægtsbog og som en bog om et samfunds udvikling og historie, og set fra begge vinkler er det en rigtigt god bog, som absolut bør læses af rigtigt mange og forskellige læsere i alle aldre. Læs mere
Bogsyn.dk
Lærerig, medrivende og underholdende bog med masser af litterære muskler og bred spændvidde.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Søndag
En fængslende fortælling, der fortjener at blive læst.
 
 
 
 
 
-  Femina
Imponerende amerikansk slægtskrønike. Bogen fletter racisme, sorg, død, kærlighed og to familiers krøniker sammen på kalejdoskopisk vis. Regina Porter skriver i et opfindsomt sprog og med en fantastisk nerve, og De rejsende" anbefales til alle med hang til episke, amerikanske slægtshistorier.
 
 
 
 
 
 
-  catsbooksandcoffee.com
De rejsende er en kraftfuld og ekstraordinær roman. Skrivestilen er både innovativ og dybt bevægende – meget imponerende for en debuterede forfatter. Her får læseren ikke kun et intimt familieportræt, men også en medrivende udforskning af hvad det betyder at være amerikaner i dag. De rejsende er en meget stærk fortælling, der lover godt for Regina Porters fremtidige forfatterskab. Læs mere
Downloads