De atten
Hør uddrag

De atten

Anton M. Berg

Politikens Forlag
Da radiojournalisten Axel Sköld laver research til en dokumentar, falder han tilfældigt over en mystisk forbindelse, der peger på, at den samme mand er involveret i tre historiske dødsfald: mordet på Olof Palme, våbeninspektøren Algernons påståede selvmord og journalisten Cats Falcks dødelige bilulykke.

Axel Sköld graver videre og afslører efterhånden foruroligende sammenhænge mellem et svensk kongeligt mord og en hemmelig organisation med rødder i 1700-tallet. Organisationen viser
sig at være aktiv i dag på samfundets allerhøjeste poster. Og dens medlemmer er parate til at gøre hvad som helst for at få deres vilje trumfet igennem og forhindre sandheden i at komme frem.
Det varer derfor heller ikke længe, før en ministers liv er i fare.

De atten er en fortælling om determinerede mørkemænd, der gør alt for at bevare deres hemmeligheder og om en journalist, som er villig til at sætte alt på spil for at afsløre dem.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740057058
Format: 145x220
Udk. 23. December 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Anmeldelser og omtale
randiglensbo.dk
Hold nu lige op, hvor har jeg været godt underholdt af De atten. Der er spænding og højt tempo fra start til slut. Bogen er velskrevet, og karaktererne er tydelige og troværdige – både de sympatiske og de usympatiske. Kunne du lide Stieg Larssons Millennium-trilogi og/ellerDanehof-trilogien af Jens Henrik Jensen, vil du helt sikkert også synes om De atten. Læs mere
 
 
 
 
 
-  catsbooksandcoffee.com
… en meget velskrevet historie, der ikke kan undgå at vække minder til Dan Brown universet måske med et tvist af Millium trilogien. Jeg er dybt imponeret over forfatternes talent og denne spændende debut. Nu er der kun tilbage at vente utålmodigt på en efterfølger.
 
 
 
 
 
 
-  bogens_liv
Plottet er genialt og gennemtænkt og fungerer perfekt!
Downloads