Damaskus
Hør uddrag

Damaskus

Iben Albinus

Politikens Forlag
Sigrid udstationeres i Damaskus for en skandinavisk telegigant i håb om at hjælpe demokratiet på vej i Syrien og efterlader mand og barn i Danmark. Året er 2011, og det arabiske forår spirer. Da regimet tager brutale midler i brug for at slå oprøret ned, siger Sigrid ja til en ikke ufarlig opgave for den danske efterretningstjeneste.

I Syrien møder Sigrid samtidig ungdomsveninden Reem, efter en dramatisk begivenhed skilte dem ad i studieårene i København. Nu genforenes de endelig i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer om kap med håbet om politiske reformer. Men Reem viser sig at stå på den modsatte side i konflikten. Hun leder et sikkerhedsfirma og har tætte bånd til regeringen.

Mens Sigrid prøver at gøre det rigtige, fører hun både sig selv og dem, hun elsker, ind i en livsfarlig konspiration og må spørge sig selv: Hvem er ven, og hvem er fjende?

Damaskus er en spændingsroman om venskab og forræderi, om kærlighed og krigsforbrydelser og om, hvor forbandet svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab.Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Sideantal: 504
ISBN: 9788740067408
Serietitel: Melin-serien
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 25. May 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
Intet mindre end mesterlig
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaëlis
Iben Albinus leverer vedkommende læsestof for alle pengene med debutroman. … en flot debutroman.
Vildmedkrimi.dk
Årets bedste danske debutkrimi. Intens, dramatisk, voldsom, rå, sanselig og hamrende underholdende politisk spændingsroman om to stærke kvinder på hver deres side af en ødelæggende og vanvittig borgerkrig.
Weekendavisen, Christian Dorph
Romanen er overbevisende, båret af et engagement og en historie, der giver et sjældent grafisk indblik i lidt af den overvågning og terror, det syriske regime har udøvet og stadig udøver over for sin civilbefolkning.
 
 
 
 
 
 
-  bogpusheren.dk
Iben Albinus har nok skrevet én af mange års bedste debutkrimier.... en pageturner, som er umulig at lægge fra sig, før sidste punktum er nået.
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Iben Albinus’ debut er intet mindre end fremragende ... en spændings-læseoplevelse af de sjældne, der sagtens kan stå mål med det bedste på den internationale scene for politiske spændingsromaner.
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Iben Albinus' fine skildring af den flydende politiske situation får hun elegant koblet sammen med de dilemmaer, Sigrid kommer til at befinde sig i, og som læser følger man med stigende interesse det nuancerede psykologiske portræt, forfatteren får tegnet af sin hovedperson.
 
 
 
 
-  Søndag
Er du glad for politiske thrillers, hvor tempoet er højt, og karaktertegningen er præcis, så kunne Iben Albinus' 'Damaskus' være oplagt at læse.
Information
'Damaskus' er en debut, som bogstaveligt talt tager vejret fra én ... jeg læste de 494 sider i to hug, og det var kun, fordi jeg blev afbrudt, at jeg måtte bide den over.
 
 
 
 
 
 
-  knirkesboeger.com
Du skal læse denne bog, hvis du er fan af Homeland og en god spionroman, jeg blev suget ind i historien og den holder hele vejen igennem og mere til. Jeg kan ikke lade være med at tænke på den kæmpe resarch Iben Albinus har måtte igennem for at skabe denne pageturner. Det er et must-read.
 
 
 
 
 
-  Sendfleresider.dk
Damaskus er en virkelig stærk debutroman, der holder i alle kanter og ender og syninger.
 
 
 
 
 
-  Findalskrimiside.dk
'Damaskus' er Iben Albinus’ debut som romanforfatter, og det har hun klaret fremragende godt. Bogen indeholder masser af gedigen spænding og giver i høj grad også stof til eftertanke.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
'Damaskus' får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en rigtig pageturner af en spændingsroman.
Bogblogger.dk
Iben Albinus debuterer stilsikkert med romanen ’Damaskus’... meget vellykket.
Bogsyn.dk
En spændingsroman skal efter vores mening gerne være bygget op af fremstormende handling, gode dramaer, overraskende plots og helst mere eller mindre gode miljøbeskrivelser på mindst hver anden side. Alt det er bestemt med i romanen her ... godt gået!
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Iben Albinus
Den danske agent
FE-agent Sigrid Melin jager en terrorist, der planlægger et angreb i Læs mere