Corpus Christi
Hør uddrag

Corpus Christi

Jesper Holm

Politikens Forlag
Jesper Holm har skabt et unikt univers, hvor kristusmyten, middelalder og tempelriddere på forunderlig vis smelter sammen med nutiden i en hæsblæsende jagt for at afdække og beskytte nogle af verdenshistoriens store hemmeligheder. 
 
De har holdt sig skjult i syvhundrede år, siden deres sidste stormester blev brændt på bålet i 1314. Men ikke mere. Da en af ordenens riddere findes korsfæstet på en særlig bestialsk måde, er det et signal om, at ikke kun ordenen, men også den hemmelighed tempelridderne beskytter, er truet med udslettelse. I et indviklet spind af koder, gamle konspirationer, magtfulde modstandere og med døden i hælene, har den unge Noah Smith fireogtyve timer til at finde tempelriddernes hemmelighed og sørge for, at den aldrig ser dagens lys.

Corpus Christi
er første bind i Jesper Holms serie om den tavse og arrede tempelridder Noah Smith, der indtager sin plads i den række af mænd, der stadig beskytter den ældgamle ordens hemmeligheder.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 360
ISBN: 9788740040081
Format: ePub
E-bog Udk. 28. September 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogrummet
Fængslende og let læselig … jeg glæder mig til at læse fortsættelsen.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Hvis man er til Dan Browns “Da Vinci Mysteriet”, så er Jesper Holm helt klart en spændende ny forfatter. Vil straks haste videre til den næste i serien “Pater Noster”.
 
 
 
 
 
-  sidsesbogreol.dk
Jeg giver 5 stjerner for højt spændingsniveau, genialt plot og stærke karakterbeskrivelser – det er virkelig god læsning.
God-bog.dk
Hvis du kan lide forfatteren Dan Brown, vil du også kunne lide denne bog. Den er lige så usandsynlig som Dan Browns bøger og lige så spændende.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jesper Holm
Pater Noster
På ualmindelig bestialsk maner forsøger en dreng at flygte fra et Læs mere