Corpus Christi
Hør uddrag

Corpus Christi

Jesper Holm

Politikens Forlag
Jesper Holm har skabt et unikt univers, hvor kristusmyten, middelalder og tempelriddere på forunderlig vis smelter sammen med nutiden i en hæsblæsende jagt for at afdække og beskytte nogle af verdenshistoriens store hemmeligheder. 
 
De har holdt sig skjult i syvhundrede år, siden deres sidste stormester blev brændt på bålet i 1314. Men ikke mere. Da en af ordenens riddere findes korsfæstet på en særlig bestialsk måde, er det et signal om, at ikke kun ordenen, men også den hemmelighed tempelridderne beskytter, er truet med udslettelse. I et indviklet spind af koder, gamle konspirationer, magtfulde modstandere og med døden i hælene, har den unge Noah Smith fireogtyve timer til at finde tempelriddernes hemmelighed og sørge for, at den aldrig ser dagens lys.

Corpus Christi
er første bind i Jesper Holms serie om den tavse og arrede tempelridder Noah Smith, der indtager sin plads i den række af mænd, der stadig beskytter den ældgamle ordens hemmeligheder.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 50.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740034400
Format: 145x220
Udk. 28. september 2017
2. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: SloltzeDesign ApS
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  sidsesbogreol.dk
Jeg giver 5 stjerner for højt spændingsniveau, genialt plot og stærke karakterbeskrivelser – det er virkelig god læsning.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Hvis man er til Dan Browns “Da Vinci Mysteriet”, så er Jesper Holm helt klart en spændende ny forfatter. Vil straks haste videre til den næste i serien “Pater Noster”.
 
 
 
 
 
-  Bogrummet
Fængslende og let læselig … jeg glæder mig til at læse fortsættelsen.
God-bog.dk
Hvis du kan lide forfatteren Dan Brown, vil du også kunne lide denne bog. Den er lige så usandsynlig som Dan Browns bøger og lige så spændende.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jesper Holm
Pater Noster
På ualmindelig bestialsk maner forsøger en dreng at flygte fra et Læs mere