Claus Holm (f. 1970), udlært i Holstebro på Hotel Schaumburg, derefter Odense Gamle Grand Hotel, souschef i Kairo på femstjernet Hotel, souschef i Zürich, chef på Rest. No.13 i Svendborg, souschef på Hotel Hesselet, selvstændig med Restaurant Gaasen med 2 stjerner i dansk spiseguide, forpagter af Valdemar Slot og nu ejer af Sans og samling gastronomi. Han er desuden smagsudvikler og foredragsholder. Kendt fra bl.a. TV 2’s Go’ Morgen Danmark, hvor han fik sit store folkelige gennembrud som fast kok.
Desuden har han sine egne produkter i COOP og har udviklet sin egen store kvalitetskøkkenserie.



 
Holm og Resen tilbereder havtaske
Claus Holms seneste bog Holms Mad er ude. 85 uimodståeligt velsmagende retter. En rejse gennem alle Holms bedste retter fra et langt kokkeliv. Og så møder du nogen af Holms madhelte som Morten Resen. Se med her, når de to laver Havtaske.
 
Holm og Gericke laver suppe
Claus Holms seneste bog Holms Mad er ude. 85 uimodståeligt velsmagende retter. En rejse gennem alle Holms bedste retter fra et langt kokkeliv. Og så møder du nogen af Holms madhelte som Søren Gericken. Se med her, når de to laver suppe.
TOP  ▲
Bøger af Claus Holm
Holms mad
Claus Holms mest personlige kogebog til dato, hvor man får opskrifterne på Læs mere
Sund appetit - Saft, kraft og masser af grønt
Bitz og Holm er et efterhånden sammentømret makkerpar bag gryderne med Læs mere