Chokoladesucces
Hør uddrag

Chokoladesucces

Annemette Voss Fridthjof, Iben Devantie

Politikens Forlag
Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager?
  Så er denne nye bog fra bageeksperten Annemette Voss Fridthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. De to forfattere har lært hinanden at kende igennem Den store bagedyst, hvor de deltog i henholdsvis 2013 og 2016, og deres makkerskab bærer præg af lige dele erfaring og nytænkende idérigdom.



Det er mere populært end nogensinde blandt bageelskere og krea-folk at arbejde med chokolade, hvilket også resulterer i, at sociale medier flyder i øjeblikket over med billeder af luksuriøse chokoladekreationer.



Du kan også være med. I bogen tager Annemette og Iben dig på en let og overskuelig måde i hånden og afmystificerer alle trin og teknikker i en chokoladetemperering, så du aldrig mere vil føle berøringsangst over for chokoladen. Du får alt det vigtigste at vide om udstyr, god chokolade og faldgruber. Og så lærer du ikke mindst at støbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade.



Bogen er et overflødighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbærganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. også på flødeboller med solbær, passionsfrugt og en inside-out udgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, påskeæg, romkugler og endelig, men ikke mindst, de skønneste chokoladekager med forskellig slags pynt.



Bogen indeholder rigeligt af how to-billeder, så du tydeligt forstår instruktionerne.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 136
ISBN: 9788740072631
Format: ePub
E-bog Udk. 05. October 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Annemette Voss Fridthjof, Iben Devantie
Søde favoritter uden tilsat sukker
Iben Devantie
Ny bagebog er fyldt med alle de elskede klassikere – men ikke hvidt sukker. Læs mere
Kagebogen
Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en helt Læs mere
Konfekt
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. Denne bog Læs mere
Brødbogen
Brødbog til folk, der elsker godt brød, men som også tit har travlt. Læs mere
Julebag
Nu behøver man kun én bog for at sikre den gode julestemning, og for at Læs mere
Piece of cake
Man behøver ikke ty til færdigblandinger eller springe helt over ved at gå Læs mere
Kagekarma
Alt fra marcipan, fondant, chokolade og glasur til guld, glimmer, blomster, Læs mere
Bagelyst
Bagelyst indeholder 60 personlige bud på skønne kager af Annemette Voss, Læs mere