Children of blood and bone - Solstenen
Hør uddrag

Children of blood and bone - Solstenen

Tomi Adeyemi Books Inc.

Politikens Forlag
Zélie kan huske, da Orïsha var et land fuld af magi. Man kunne fornemme magien i hvert eneste træ, i hver en flamme og på hver eneste vej. Sådan er det ikke længere. Den hensynsløse konge har udslettet både magien og de mennesker, der beherskede den.

Som barn så Zélie på, mens kongens vagter hængte hendes mor i et træ uden for hendes hjem, og nu er der ikke mange af magiens folk tilbage i Orïsha. Men Zélie har én chance for at kæmpe for at gøre Orïsha til et magisk land igen. Prinsesse Amari er flygtet, og sammen med hende beslutter Zélie at gøre et forsøg på at vinde over den skumle kronprins, som er fast besluttet på at holde magien nede og udrydde den helt.

Zélie bliver stillet over for store vanskeligheder. Hun skal lære at styre sine egne kræfter – og hvad føler hun egentlig for sin fjende?
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740049510
Format: ePub
E-bog Udk. 29. maj 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Brian Christensen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Steffen Larsen
Der er en intensitet over fortælletonen, som hæver ' Solstenen' op over det meste af sin slags. Der bliver kæmpet og lidt, men i virkeligheden består en stor del af handlingen af personernes erindring og deres motiver. Det er en flot debut.
Downloads