Casper
Læs uddrag
Hør uddrag

Casper

Martin Kongstad

Politikens Forlag
Stærk og personlig fortælling om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv. 
Casper Christensen har lagt sit liv om og givet forfatteren Martin Kongstad uindskrænket adgang til sin fortid: vennerne fra 30 års hæsblæsende karriere, de nihilistiske dagbøger, kærlighed, skilsmisser og paparazzi, morgener med madpakker, ustoppelige nætter, vanvittige anekdoter og spektakulære skandaler. Og gennem den tre år lange proces med arbejdet på bogen toner et billede frem, som slet ikke passer til den forestilling, komikeren har om sig selv: 
”Det har været virkelig voldsomt at lave denne her bog. Jeg troede, at jeg blev opfattet som skidesød og meget retfærdig, en god kammerat og en pissegod far, og det er ikke dét, jeg læser. Så at arbejde med denne bog har været en sindssyg oplevelse; sjove ting, hårde ting, men grundlæggende sygt ubehageligt. At gå igennem dette forløb og bore så dybt er noget af det vigtigste, jeg har gjort – og det kan klart anbefales til alle, der overvejer at skrive deres selvbiografi.”
Bogen er en usædvanlig biografi, hvor læseren følger Martin Kongstads forsøg på sammen med Casper Christensen at finde ud af, hvem Casper Christensen egentlig er. Og det er historien om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 344
ISBN: 9788740040906
Format: 151x226
Udk. 08. oktober 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Rasmus Weng Karlsen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Martin Kongstad
Kokken der holdt op med at rødme
En åbenbaring på restaurant Arpége i Paris inspirerer topkokken Magne Læs mere