Casper
Læs uddrag

Casper

Martin Kongstad

Politikens Forlag
Stærk og personlig fortælling om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv – indlæst af Kenneth M. Christensen. 

Casper Christensen har lagt sit liv om og givet forfatteren Martin Kongstad uindskrænket adgang til sin fortid: vennerne fra 30 års hæsblæsende karriere, de nihilistiske dagbøger, kærlighed, skilsmisser og paparazzi, morgener med madpakker, ustoppelige nætter, vanvittige anekdoter og spektakulære skandaler. Og gennem den tre år lange proces med arbejdet på bogen toner et billede frem, som slet ikke passer til den forestilling, komikeren har om sig selv: 

”Det har været virkelig voldsomt at lave denne her bog. Jeg troede, at jeg blev opfattet som skidesød og meget retfærdig, en god kammerat og en pissegod far, og det er ikke dét, jeg læser. Så at arbejde med denne bog har været en sindssyg oplevelse; sjove ting, hårde ting, men grundlæggende sygt ubehageligt. At gå igennem dette forløb og bore så dybt er noget af det vigtigste, jeg har gjort – og det kan klart anbefales til alle, der overvejer at skrive deres selvbiografi.”

Bogen er en usædvanlig biografi, hvor læseren følger Martin Kongstads forsøg på sammen med Casper Christensen at finde ud af, hvem Casper Christensen egentlig er. Og det er historien om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 137.50
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 38M
ISBN: 9788740076714
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. March 2021
Indlæst af: Kenneth M. Christensen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Denkorteavis.dk
Sjældent føler man sig så underholdt og oplyst. Kongstad er en fremragende skribent, og i modsætning til så mange andre bøger er Casper ikke én side for lang. Et yderst velkomponeret værk, uortodokst uden kapitelinddeling. På samme tid morsom, grænseoverskridende, oplysende, opbyggelig - ja, stundom fucking crazy. Læs den! Læs mere
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Katrine Sommer Boysen
Velskrevet og interessant
Børsen
Ikke alene får man fortællingen om det farverige liv, man får som læser også et bud på, hvordan man selv kan forandre sit liv.
 
 
 
 
-  Politiken, Henrik Palle
Martin Kongstads biografi ' Casper' er forrygende læsning, der fortæller historien om en kunstnersjæl, som strider med dæmoner.
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Marie Louise Wedel Bruun
En hårdtarbejdende skiderik med et hjerte af guld Martin Kongstads 'Casper' er reelt en biografi om to mænd, Casper Christensen og Kongstad selv. Det stærkt underholdende og velskrevne værk kredser smukt om det at være sig selv og det at nærme sig hinanden; skrøbeligheden i det og styrken ved det.
 
 
 
 
 
-  Berlingske
Forrygende læsning!
 
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Sørine Gotfredsen
Biografien om komiker Casper Christensen er en interessant og sørgelig historie om egoets tomme udfoldelse. Men også med et spirende håb.
Information, Rasmus Elmelund:
… en biografi på højt niveau. Både når det gælder det rent litterære, og hvad angår anekdoter og refleksioner. Det er ikke blot en redigeret scrapbog, men en velskrevet, grundig og særdeles underholdende portrætbog. Det skyldes Casper Christensens ærlighed, og det skyldes i særdeleshed Kongstads sans for sprog og for den gode historie. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Martin Kongstad
Kokken der holdt op med at rødme
En åbenbaring på restaurant Arpége i Paris inspirerer topkokken Magne Læs mere