Bryd vanen og nå dine mål
Læs uddrag

Bryd vanen og nå dine mål

Torben Wiese

Jyllands-Postens Forlag
Torben Wiese har revideret sin bestseller Bryd vanen og nå dine mål, der handler om, hvordan vanetænkning ofte forhindrer os i at nå vores mål. Bogen lærer dig at sætte motiverende mål samt målrettet og systematisk at ændre dine vaner, så du når målene. Bryd vanen kan inspirere både virksomheder og private, der ønsker ikke blot at være forandringsparate men også at være innovative og forandringsskabende for dermed opnå bedre resultater.

Den reviderede udgave af bogen inddrager nye emner som arbejdsglæde, Work Life Balance, stress og vanestyret kommunikation.    

Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 6M
ISBN: 9788740048995
Format: Download MP3
Lydbog udk. 13. June 2018
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Ulla Bechsgaard
Torben Wieses bog er god, og nu er den blevet endnu bedre. Der er allerede solgt 40.000 eksemplarer af den populære foredragsholders bog. Med tilføjelsen af nye kapitler om vaner og kommunikation, stress, kærlighed samt opdaterede eksempler og citater er bogen i den reviderede udgave blevet løftet yderligere. Bogen fremstår også flot grafisk, er let at finde rundt i og indeholder en god aktionsplan for handlingssultne læsere. Læs mere
Downloads