Brunch til fester og hyggelige dage
Hør uddrag

Brunch til fester og hyggelige dage

Agnete Wulff, Poul Wulff

Politikens Forlag
Det bliver mere og mere populært at holde brunch derhjemme, både når veninderne kommer på besøg, når familiens unge smutter forbi i weekenden, og når de store mærkedage skal fejres.

Alle kender en traditionel brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i denne bog er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten, uden at det bliver spor besværligt. Agnete og Poul Wulff har samlet de bedste opskrifter fra den legendariske brunch på deres restauranter Wulff & Konstali, hvor alle retter bliver serveret i små skåle efter filosofien ”lidt men godt”. På den måde kan gæsterne nå at  smage flere forskellige ting, og man undgår madspildet fra de store overfyldte brunchtallerkener med mad, som man egentlig ikke har lyst til. De små skålserveringer med lette og farverige portioner er ovenikøbet også både smukke og appetitlige.

Bogen indeholder lækre serveringer til alle – også gæster, der ikke spiser kød, eller som ikke kan tåle gluten. Derfor er alle opskrifter i bogen mærket for, om de er egnede til veganere eller vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose. Her finder du indbydende opskrifter på alt fra blå quinoagrød og øllebrød med et bounty-twist til ærte-myntesuppe, laksemousse og chickenwings, og bagerst i bogen er der desuden forslag til, hvordan man kan sætte brunchbuffeter sammen til forskellige gæster.

Der er et væld af sunde opskrifter i bogen, men der er bestemt også plads til det søde, ikke mindst Wulff & Konstalis vafler med bærcreme, havtorn eller saltkaramel. Kort sagt en bog fyldt med inspiration til næste gang, der skal inviteres til brunch.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 136
ISBN: 9788740055504
Format: ePub
E-bog Udk. 01. April 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Home by Bianca
Er du vild med brunch og kan lide at forkæle din familie og dine venner, så er denne bog oplagt. Den er fyldt med god inspiration og opskrifter, der er nemme at gå til, men som samtidig ser super flotte ud på brunchbordet. Der skal ikke en masse fancy ingredienser til, men det er nemt lige at få handlet og gjort klar. Læs mere
Downloads