Brød og kager
Læs uddrag
Hør uddrag

Brød og kager

Kærlighed til hjemmebag

Trine Hahnemann

Politikens Forlag
Denne smukke, superanvendelige bagebog handler om kærlighed til brød og kager. Om et passioneret forhold til rug og hjemmebagt rugbrød, om at elske en hjemmebagt kage søndag eftermiddag - og om at bagning er ren terapi.
 
I bogen deler Trine Hahnemann gavmildt ud af sine allerbedste opskrifter på brød og kager. Det er moderne, stilen er nordisk og opskrifterne kommer vidt omkring - fra chokoladeboller til vandbakkelse, fra speltfocaccia med frugt og nødder til klassisk kernerugbrød. Bogen kommer også rundt om sommerkagebord, julebagning og smørrebrød, samt hvordan brød kan indgå i vores måltider.

Trine er en garvet kok. Hun elsker blot også at bage og har gjort det hele sit liv. Hun er ikke en bagenørd, der passer sin surdej som et barn. Det overlader hun til de professionelle bagere. Hun nyder bare at bage i sit køkken, mens duften spreder sig til resten af huset, og den glæde formidler hun videre i bogen.

For langt de fleste af os er brød en vigtig del af den daglige kost, ikke mindst rugbrød. At bage med rug er vigtigt for Trine, der har bagt det samme rugbrød i mere end 25 år. Men at der også er mange andre skønne brød, som ikke er spor komplicerede at bage, viser hun i denne bog, der også indeholder masser af skønne kager, og dem nyder man bedst med familien.

Bogen afspejler Trines holdning: At vi i Danmark og resten af Skandinavien har en meget rig bagekultur og mange gode traditionelle opskrifter, som vi skal værne om og udbrede med stolthed.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740017830
Format: 195x238
Udk. 20. March 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Hanne Rodam
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Suzanne Tram
Bogen er lige til at gå til. Enhver, uanset alder, kan få glæde af de mange opskrifter, og enhver vil forelske sig i de mange brød og kager, der er fotograferet.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Trine Hahnemann
Syriens gryder - en kulinarisk dannelsesrejse
Pernille Kløvedal Helweg, Ruth von Sperling , m.fl.
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med Læs mere