Brevet
Hør uddrag

Brevet

Carly Schabowski

North Audio Publishing
Paris, 1942. På en varm parisisk sommerdag bliver Jozef og hans højt elskede kone, Adi, tilbageholdt af nazisterne og sat på et overfyldt tog mod endestationen Auschwitz. Deres ejendele bliver taget fra dem, og de får tatoveret fangenumre på armene. Deres virkelighed rives itu i den berygtede dødslejr, og det er ikke sikkert, at de nogensinde får hinanden at se igen.

South Carolina, 1953. Natten til sin 13-års fødselsdag vågner Alice ved lyden af sirener. Liget af en teenagepige ved navn Nancy er blevet fundet i en sø. Man mistænker hurtigt den nytilflyttede flygtning, Jozef, for drabet, og da en af Alices venner baldrer en rude i hans hus, bliver Alice ramt af skyldfølelse. Hun sætter sig for at skrive et brev til ham – et brev, der vil ændre alt.

Et venskab spirer frem mellem Alice og Jozef, og Jozef begynder at tale om sin smertefulde fortid. Men da Alice finder ud af, hvorfor Jozef var til stede den dag ved søen, kommer en ubehagelig sandhed frem i lyset, og Alices liv vil aldrig blive det samme igen.

Brevet er en hjerteskærende fortælling om Anden Verdenskrig, om fortabt kærlighed, desperate beslutninger og hemmeligheder, der for længst er glemt – og konsekvenser, der er umulige at undgå.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
ISBN: 9788775714612
Format: ePub
E-bog Udk. 12. January 2024
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Pernille Landing Lund
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Carly Schabowski
Urmageren fra Dachau
Januar, 1945. Dachau, Tyskland.

Et ensomt tog skrumpler sig gennem det Læs mere
De små miraklers cirkus
Cirkusfolk spørger ikke, hvor du kommer fra eller hvilken gud du tror på – Læs mere