Børnenes bagebog
Hør uddrag

Børnenes bagebog

Katrine Klinken

Politikens Forlag
Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem.

Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere.

Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtigbagte fødseldsdagsboller, lagkage, burgerboller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifter på fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.

Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 225
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740017366
Format: 170x245
Udk. 30. June 2015
2. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Fotograf: Line Falck
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Fredericia Dagblad, Henriette Ankerstjerne Hermann
Selvom bogen henvender sig til børn, er den bestemt også til voksne. Den er så simpel og overskuelig, og nogle gange behøver man bare ikke at gøre nybagt brød og kage mere avanceret, end det er.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Katrine Klinken
Turen går til Japan
Asger Røjle Christensen, Katrine Klinken , m.fl.
Bogen dækker Tokyo og Kyoto, Honshu med Kobe, Osaka og Hiroshima, den Læs mere