Bønner for de bortførte
Hør uddrag

Bønner for de bortførte

Jennifer Clement

Hr. Ferdinand
Piger og unge kvinder, der forsvinder ved stoppesteder eller i skolegårde, er hverdagskost i Mexico. Nogle holdes som sexslaver hos narkobaroner, andre sælges til prostitution. Siden 2006 har den mexicanske narkokrig kostet mere end 80.000 mennesker livet, og 25.000 er forsvundet. Det er den barske sandhed bag romanen Bønner for de bortførte.

Ladydi er opkaldt efter prinsesse Diana. Hun har ben i næsen og hjertet på rette sted. Hun bor i Guerrero-bjergene, hvor narkokartellerne har magten. Her forklæder mødrene deres døtre som drenge i et desperat forsøg på at forhindre dem i at blive bortført. Her gemmer pigerne sig i huller i jorden, når de sorte narkojeeps kommer. En dag kommer Ladydis veninde Paula for sent hen til sit hul. I Guerrero går pigerne i skole, når en lærer ellers har samlet mod til at opholde sig hos dem nogle få måneder. På bjerget, hvor skorpionerne er gennemsigtige. Guerrero er et sted man forlader, hvis man får chancen. Det gør Ladydi.

Bønner for de bortførte er rystende, men samtidig gribende og fascinerende læsning takket være Jennifer Clements dybe kendskab til den dystre virkelighed og hendes enestående evne til at skrive så hver en sætning læses med fryd.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 0.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
ISBN: 9788740047257
Format: 145x220
Udk. 10. May 2018
2. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jennifer Clement
Halvfems huller i himlen
Jennifer Clement
Halvfems huller i himlen er en fortælling om familie, sammenhold og vold Læs mere