Blomsterbergs bedste
Læs uddrag
Hør uddrag

Blomsterbergs bedste

Mette Blomsterberg

Politikens Forlag
Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Nu har hun samlet størstedelen af sine kendte og elskede opskrift er i én stor bog til glæde for både nye og gamle fans.

Den suveræne konditor står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig kæmpestor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk dyster om at bage de vildeste kager.

Hendes nye opsamlingskagebibel bør stå på hylden hos alle, der elsker at bage kager og andre søde sager. Bogen indeholder opskrifter på alt, hvad hjertet måtte begære af bagværk. I alt 364 sider med brød og knækbrød, søde gærbrød og wienerbrød, flødekager og lagkager, tørkager, rørekager og muffins, cookies og småkager, konfekt og knas, desserter og ikke mindst et fyldigt afsnit om julebag. I alt 170 af hendes allerbedste opskrift er.

Med Blomsterbergs bedste behøver man kun én Blomsterberg-bagebog i køkkenet. Den perfekte bagebog til alle, der elsker det søde liv lige som Mette.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
ISBN: 9788740036046
Format: 190x250
Udk. 09. November 2016
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tingkov Design
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mette Blomsterberg
Blomsterbergs sommer
Mette Blomsterbergs nye bog er en hyldest til sommerens skønne frugter, bær Læs mere