Blodspor
Hør uddrag

Blodspor

Julie Hastrup

Politikens Forlag
Et postbud gør et makabert fund: I et parcelhus på en hyggelig villavej sidder fire mennesker rundt om et veldækket middagsbord – dræbt.

Drabsefterforsker Rebekka Holms kæreste ligger i koma i Stockholm efter et drabsforsøg, men hun må blive i København for at opklare, hvorfor en tilsyneladende helt almindelig familie skulle myrdes.

Det viser sig, at der findes en overlevende datter, og da hun forsvinder sporløst, kommer Rebekka og hendes kolleger på sporet af dybe, grusomme hemmeligheder, som har været godt gemt bag den pæne facade. Hvem har ønsket, at familien tog den sprængfarlige sandhed med sig i døden?

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740050479
Format: ePub
E-bog Udk. 20. September 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Københavneravisen, Jannik Lunn
Måske Julie Hastrups bedste krimi til dato.
 
 
 
 
 
 
-  Krimihjerte.dk,
Det er en helt igennem fantastisk, men også en grusom historie.
 
 
 
 
 
 
-  Mossroom.dk
Den er så velkomponeret og barsk med følelsesladede temaer, der efterlader læseren med en sitrende ambivalens i forhold til både loven, systemet og selvtægt. På trods af at jeg vendte den sidste side for et par dage siden, kan jeg stadig ikke ryste følelserne af mig. Og det er nøjagtigt, hvad en fremragende bog skal udløse – nemlig det at blive berørt, vækket. Læs mere
Bogsyn.dk
En helstøbt roman der får en til at tænke over, at hvor er der dog meget i verden, der ikke er, som det ser ud til, og hvor kan den være brutal.
 
 
 
 
 
-  Femina
God, veldrejet krimi, som giver lyst til endnu et gensyn med Rebekka.
 
 
 
 
 
-  Ordfraenbibliofil.dk
Jeg er vild med, hvordan man både i den her og dens forgænger ‘Mirakelmanden’ tror, at man ved, hvordan det hænger sammen, og så formår Hastrup alligevel fuldstændig at hive tæppet væk under én og alt kan ske indtil sidste sekund.
 
 
 
 
 
-  Boginspiration.dk
Jeg kan godt lide Julie Hastrups skrivestil og stemningen i bogen. Det er svært helt at sætte fingeren på, hvad det er, der gør det. Men umiddelbart tror jeg, at det er sproget og den enkle måde, Julie skriver på der gør, at historien bliver både underholdende og nem at leve sig ind. Det lyder måske underligt, at en krimi kan være hyggelig, men jeg hyggede mig virkelig, da jeg læste “Blodspor”. Læs mere
 
 
 
 
-  Bogrummet
Julie Hastrup er en dygtig fortæller, og formår at holde spændingskurven støt stigende, samtidig med at hun sikkert navigerer rundt i en handling der konstant forgrener sig i uventede retninger. Og netop derfor kan hun holde mig fanget hele bogen igennem.
 
 
 
 
 
-  Deungesord.dk
[Jeg] var meget imponeret over bogen, og at den alligevel ville fange mig så meget ... Jeg kan rigtig godt lide krimier, og ’Blodspor’ er helt sikkert en jeg kan anbefale.
 
 
 
 
 
-  bogfriisen.dk
Julie Hastrup skriver endnu en gang flydende, ordrigt og med begge ben solidt plantet i erfaringen. Det vel at mærke uden skyggen af rutine eller kedsomhed. Som læser er man hooked fra starten – og glider ubesværet ind i det genkendelige persongalleri ... Få kan holde kadence og flow i en så ord- og omfangsrig krimi som ‘Blodspor’, men Julie Hastrup ryster, med god grund, ikke på hånden over de 448 sider. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Krummekrummelurer.dk
Kære Julie, du gjorde det igen. Stærk bog med mange følelser der berørte mig dybt!
 
 
 
 
 
-  Livetidukkehuset.com
’Blodspor’ er en spændende, velfortalt, velskrevet, solid og underholdende krimi, som holder læseren fanget hele vejen igennem.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen.dk
Julie Hastrup har en unik evne til at fængsle læseren allerede fra side 1 og intensiteten holder bogen ud.
 
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende
…et helstøbt plot, der holder hele den skræmmende vej til slutningen. Også sproget glider og er med til at drive fortællingen frem. Det gør romanen særdeles velegnet til en klam efterårsweekend foran brændeovnen. Med den er du godt underholdt.
 
 
 
 
 
-  Fruthulstrup.dk
…siderne vender nærmest sig selv, sproget er smukt flydende og inden man får set sig om er bogen slut … En utrolig velskrevet krimi om Et tragisk familiedrama og en fortælling om hvad mennesket vil gøre for ussel mammon.
 
 
 
 
 
-  Catsbooksandcoffee.com
’Blodspor’ bærer præg af en grundig research, og Julies talent for at blande spænding og et medrivende plot på den mest intense måde. … Solid, underholdende og spændende krimi.
 
 
 
 
 
-  Findalskrimiside.dk
Nu har Julie Hastrup gjort det igen – rystet en velsmagende krimicocktail sammen med en stærk eftersmag.
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau
Der er lagt op til et hektisk forløb, og den slags mestrer Hastrup til fuldkommenhed. Men hun kan mere end sit krimifadervor, hun vil også bidrage til samfundsdebatten ... Meget raffineret får Julie Hastrup begivenheder i Spanien 38 år tidligere og en dansk nutid til at falde i hak.
Vildmedkrimi.dk
Igen har Hastrup skrevet en vægtig, effektfuld politikrimi.
Bogblogger.dk
Er du krimifan, og har du endnu til gode at læse om Rebekka Holm, vil jeg foreslå dig at starte med bind 1 – tag en uge fri og/eller accepter, at din nattesøvn bliver forstyrret. Når først Rebekka går i gang med en efterforskning, efterlader man hende helst ikke, men hænger på, til gåden er løst.
Lektørudtalelse
Det er grufuldt godt.
Randiglensbo.dk
Jeg er stor fan af Julie Hastrups bøger om Rebekka Holm. De er allesammen spændende og velskrevne. ’Blodspor’ er ingen undtagelse. Faktisk vil jeg mene, at ’Blodspor’ er den hidtil bedste i serien. Beskrivelser af personer og miljøer er som altid vældig gode, og i dette tilfælde kalder de stærke følelser frem hos læseren – i hvert fald hos mig. Der er mange tråde, der skal samles – og det bliver de på fineste vis. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Julie Hastrup
Kryb
En ung kvinde dør under et politisk event på en lille ø i Øresund. Sagen Læs mere
Blodig genvej
Tredje bind i serien om Rebekka Holm. En pige forsvinder fra en legeplads i Læs mere
En torn i øjet
Første bind i serien om Rebekka Holm. Efterforsker Rebekka Holm er Læs mere
Det blinde punkt
Andet bind i serien om Rebekka Holm. Rebekka Holm bliver sat til at opklare Læs mere
Farlig fortid
Femte bind i serien om Rebekka Holm. En livstidsfange transporteres en kold Læs mere
Mirakelmanden
Sjette bind i serien om Rebekka Holm. Da drabsefterforsker Rebekka Holm Læs mere
Vildskud
Hvor langt vil en desperat sørgende gå for at få hævn? I en sorggruppe Læs mere
Portræt af døden
Fjerde bind i serien om Rebekka Holm. En seriemorder hærger i Læs mere