Bloddue
Hør uddrag

Bloddue

Dennis Jürgensen

Politikens Forlag
Et ægtepar og deres lille datter findes døde af sult i et glemt bunkeranlæg i andet bind i Dennis Jürgensens nye krimiserie.

Der er gået fire måneder, siden Lykke Teit sammen med sin tyske kollega Rudi Lehmann efterforskede den spektakulære Vadehavssag. Opklaringen er ikke gået ubemærket hen, og da en ældre kvinde findes brutalt myrdet i Flensborg, bundet til en stol i sit hjem, bliver Rudi af sin chef bedt om at indgå et tværnationalt samarbejde med dansk politi.

Lykke hjemsøges stadig af tabet af sin datter, Gry, der fem år forinden blev skambidt til døde af en kamphund. For hende er opgaven i Tyskland en velkommen mulighed for at komme på afstand af fortiden og sin eksmand, Thomas.

Gensynet mellem Lykke og Rudi er glædeligt, men den verserende sag viser sig hurtigt at være mere kompliceret end som så. Omstændighederne omkring den gamle dames død peger i flere retninger. Da endnu et lig bliver fundet under tilsvarende forhold i et afsidesliggende hus uden for Lübeck, bliver Rudi til sin overraskelse personligt involveret i sagen, mens gerningsmanden forbereder de næste mord.

Bloddue er andet bind i Dennis Jürgensens nye serie om efterforskerparret Teit & Lehman og blander på ferm vis krimi og gys med fortid og nutid og trækker tråde til et mørkt kapitel i vores europæiske historie: DDR og tiden før Berlinmurens fald.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 320
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
ISBN: 9788740075182
Serietitel: Teit & Lehmann-serien
Nummer i serien: 2
Format: 145x220
Udk. 11. August 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Fotograf: Les Kaner Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau , Henrik Tjalve
Fremragende … rummer brandfarligt stof.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Molly Balsby
Underholdende krimihåndværk … elegant konstrueret med mange handlingsspor, et plot der strækker sig over flere årtier og et talrigt persongalleri. Og så udgør Lykke og Rudi et behageligt og humoristisk bekendtskab.
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dennis Jürgensen
Mand uden ansigt
Første bind i Dennis Jürgensens nye krimiserie om makkerparret Lykke Teit & Læs mere