Blodappelsiner
Hør uddrag

Blodappelsiner

Liad Shoham

Hr. Ferdinand
I Telaviv-forstaden Petach Tikva arbejder Anat Nachmias på den lokale politistation med småkriminalitet. Hun keder sig på jobbet, og heller ikke forberedelserne af hendes forestående bryllup med sønnen til en af kvarterets magtfulde mænd, optager hende synderligt. Så da den gravide Shirli en dag opsøger hende og fortæller, at hendes mand – en kontroversiel freelancejournalist – er sporløst forsvundet, kaster Anat sig over efterforskningen. Til irritation for hendes overordnede som er af den opfattelse, at folk ikke bare forsvinder i det rolige og pæne forstadskvarter Petach Tikva.

Anats efterforskning får en saltvandsindsprøjtning, da Ido Dolev – en ganske charmerende kampagneleder for en af kandidaterne til det forestående valg i Petach Tikva – begynder at interessere sig for den forsvundne journalist. Selvom Anat og Ido har forskellige mål, indser de hurtigt, at de er nødt til at samarbejde, og meget mod sine principper begynder Anat at føle sig tiltrukket af den ombejlede Ido Dolev. Den barske virkelighed, som de afdækker lidt efter lidt, får dem til at tvivle på alt, hvad de har forestillet sig om Petach Tikva – og om sig selv.

Liad Shohams bøger udgør ikke en serie, men er enkeltstående romaner. Fælles for dem er, at hovedpersonerne altid er helt almindelige israelere, hvilket giver bøgerne en høj grad af troværdighed.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 79
Sideantal: 420
ISBN: 9788793166509
Format: ePub
E-bog Udk. 10. April 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Hans Henrik Fafner, Rivka Uzan Fafner
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Liad Shoham
Asyl
Liad Shoham
Da Michal Poleg bliver fundet livløs i sin lejlighed, og der er tydelige Læs mere
Konfrontation
Liad Shoham
En grusom voldtægt bryder stilheden i et fredeligt kvarter i det nordlige Læs mere