Blink
Hør uddrag

Blink

Da jeg mistede livet og lærte at leve

Rikke Schmidt Kjærgaard

Rikke Schmidt Kjærgaard er 38 år gammel, mor til tre og har godt gang i sin karriere som forsker, da hun 1. januar 2013 pludselig bliver ramt af en aggressiv bakteriel meningitis, og få timer senere får hjertestop og dør. Mirakuløst bliver hun genoplivet, men Rikke er i koma. Da hun vågner, er hun ’fanget’ i sin egen krop – lammet og ude af stand til at signalere til familie og sygehuspersonale, at hun ikke er hjernedød, men kan høre, se og forstå. Først da hendes mand opdager, at hun blinker, begynder en lang, sej kamp tilbage til livet.

Blink – da jeg mistede livet og lærte at leve er en dramatisk fortælling om at tabe alt på et øjeblik og samtidig en stærk kærlighedshistorie om sammenhold i familien og om stædighed og vilje. Rikke er en af de få, der kan berette, hvordan det opleves at blive genoplivet, at vågne fra en koma, og hendes historie er en inspirerende og dybt bevægende fortælling om at prioritere det vigtigste i tilværelsen, når man har været på kanten af livet.

Bogen har forord af den verdensberømte amerikanske bestsellerforfatter Bill Bryson.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sideantal: 260
ISBN: 9788740049459
Format: ePub
E-bog Udk. 07. May 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Oversætter: Tonny Vorm
Anmeldelser og omtale
Randi Glensbo
Jeg slugte bogen nærmest i én mundfuld. Den er så stærk og bevægende og har et vigtigt budskab til os alle.
Carsten G. Johansen Helse
Indblik i en ufattelig skæbne … hun har skrevet en fantastisk bog om oplevelsen af sin helt igennem usædvanlige skæbne.
Psykologi, Thora Bruun Makita
Ja, det er hård læsning om, hvordan livet kan tage en uventet og uønsket drejning, og hvordan du må lære at leve med de nye livsvilkår. Men bogen giver også et værdifuldt indblik i, hvordan så alvorlig sygdom kan lære dig at sætte pris på nye, anderledes vinkler ved livet.
Ugeskriftet.dk, Berit Enggaard Kaae
Historien er hård, men fortalt sobert og uden anklager. Alligevel er det svært ikke at føle sig rørt af denne stærke kvindes stædige kamp og hendes families vedvarende kærlighed og støtte. Det er også svært som læge ikke at få stof til eftertanke. Hvordan reagerer vi, når patienter er voldsomt syge ? Og hvordan taler vi om og til dem? Måske ikke altid hensigtsmæssigt. Læs bogen og bliv klogere på, hvordan det er at være i patientrollen. Læs mere
Downloads