Blåt vand i årerne
Læs uddrag
Hør uddrag

Blåt vand i årerne

Historien om Kurt Skov og Blue Water Shipping

Lars Bo Kirk, Lars Bo Kirk

Politikens Forlag
Fortællingen om Kurt Skov er en historie om lysten til at rejse, udvikle og tale med folk. Om at lave forretninger og ikke mindst om hele tiden at se nye muligheder.

Man siger, at de klassiske karaktertræk hos den succesfulde iværksætter er evnen til at få nye idéer og viljen til at føre dem ud i livet – og modet til at løbe en risiko. De træk er nærmest en beskrivelse af Kurt Skov, der i 1972 – for 50 år siden – startede den verdensomspændende virksomhed Blue Water Shipping i Esbjerg.

Det lå ikke i kortene, at Kurt Skov skulle leve et liv med havne, handler og kontakter i hele verden. Han kom til verden som den yngste af fire søskende i den lille vestjyske by Sig, hvor han voksede op som en sportsglad dreng.

I bogen følger vi Kurt Skov fra barndommen, til han som helt ung bliver en del af shippingmiljøet. Vi hører om, hvordan hans særlige evner til at opbygge relationer og hans lyst til at tage ud i verden viser sig at være den helt rigtige cocktail i forhold til at opbygge et firma med transport og logistik som omdrejningspunkt.

Kurt Skov har aldrig været bleg for at pakke kufferten og rejse til et nyt sted, når han øjnede muligheden for en god forretning, og bogen tager os med på hans mange vilde eventyr til Iran, Rusland, Kina og Dubai og Grønland – for bare at nævne nogle stykker. Vi hører om både succeser og fiaskoer, og det hele giver en fornemmelse af, at jo vanskeligere en opgave er at udføre, jo mere interessant er den for Kurt Skov, om det så kræver bygning af kæmpe kølelagre eller et helt særligt fartøj til for første gang i verden at tranportere en olieborerig ad russiske flodsystemer.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788740078831
Format: 170x240
Udk. 08. September 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Radio Update, Hanne Bærentzen
At læse historien om Blue Water og Kurt Skov er ligesom at læse verdenshistorie … Bogen er velskrevet og så spændende, at den er svær at lukke i.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lars Bo Kirk, Lars Bo Kirk
Viljen & vejen
Viljen & Vejen er en dokumentarisk fortælling om værdier, visioner og Læs mere
De sidste fiskere
​De sidste fiskere er en dramatiseret dokumentarisk fortælling om Læs mere