Bevægelse
Læs uddrag

Bevægelse

Susse Wold

Politikens Forlag
Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog. 

Den nye bog kalder hun for Bevægelse. Her fortæller Susse Wold om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark. Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi følger hende i arbejdet med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Læseren bliver taget med på den indre rejse, som hun bliver tvunget ud på, da en nær ven drukner sig i Stillehavet. Med samme humor og lethed som i sin første bog deler hun sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Vi er også med, da hun en morgen på Hawaii får besked om, at en nordkoreansk atombombe er på vej for at udslette øerne.

Til sidst stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange har villet kende svarene på. Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 2M
ISBN: 9788740053456
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. November 2018
Indlæst af: Susse Wold
Fotograf: Lars Gundersen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ajourpress, Rud Kofoed
”At blive gammel er som at blive beskyldt for en forbrydelse, man aldrig har begået. Jeg nægter mig skyldig.” Det siger Susse Wold i sin nye medrivende, livsforelskede bog ’Bevægelse’ … Susse er klar til livet efter de 80 og synger som sin mor: ’Det er sjovt at være til, man sku’ aldrig være andet’. ’Bevægelse’ giver lysten. Læs mere
 
 
 
 
-  henriettesblog.dk
Skøn historie. Skøn fortælling. En klar anbefaling herfra! Og hvis du endnu ikke har læst ’Fremkaldt’ så kan jeg kun anbefale at læse den også!
 
 
 
 
-  Berlingske
Susse Wold har skrevet en smuk og ikke sjældent morsom bog om at vokse som menneske.
 
 
 
 
-  Politiken
Der er humor og ærlighed i Susse Wolds erindringsbog.
Nordjyske
Læs bogen og nyd det positive og livsbekræftende selskab.
Susse Wold. Forord
Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog, Bevægelse. Her læser hun forordet højt.
Susse Wold. Bagsiden
Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog, Bevægelse. Her læser hun bagsideteksten højt.
Hokus pokus - mig selv i fokus
Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog: Bevægelse
 
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Susse Wold
Fremkaldt
”Jeg havde lyst til at vandre ad snoede veje, op gennem barndommens land Læs mere