11. maj 2020

Bendtner solgt til England

Bendtner solgt til England

Forfatter Rune Skyum-Nielsens anmelderroste bestsellerbiografi om og med Nicklas Bendtner er blevet solgt af Politiken Literary Agency til udgivelse i England.

Forlægger Jake Lingwood fra Octopus Books siger:

‘Whatever club you support, whatever your nationality, Nicklas Bendtner’s gritty story stands apart as a startlingly honest self-portrait and a completely unvarnished picture of modern football. Whilst it’s a fantastic page-turner, BOTH SIDES feels an important football memoir to me, and I’m not at all surprised that it has been shortlisted for Danish sports book of the year. UK fans will finally get a chance to see what all the fuss has been about in October.’

 

Nicklas Bendtner og Rune Skyum-Nielsen er meget glade for, at bogen nu også får et engelsk publikum – og i den forbindelse udtaler Nicklas Bendtner:

 

"England er mit andet hjemland, og det har hele tiden været vores mål at få min historie ud på et UK-forlag, som forstår, hvad biografien i virkeligheden handler om. Der er mange mellemregninger i mit tilfælde, men det var i England, at mine store drømme kom på sporet – og i England, at de kørte af sporet igen.”

"Unge fodboldspillere kommer nemt til at leve i en parallelverden, hvor alt løber løbsk, og vi håber, at min fortælling kan være med til at skabe opmærksomhed om de vilkår, som mange talenter uden varsel skal omstille sig til i professionel fodbold. Ikke mindst i England.”

’Begge sider’ udkom i Danmark 5. november 2019, fik en fremragende modtagelse, blev årets bedst solgte biografi og er nomineret som Årets Sportsbog. De seneste måneder har den ligget helt i top i de danske streamingtjenester.

Gå til News
TOP  ▲
Relevante bøger
Nicklas Bendtner - Begge sider
Rune Skyum-Nielsen
Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. I denne Læs mere