Belgravia
Læs uddrag

Belgravia

Julian Fellowes

Politikens Forlag
Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmonds bal. Det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af ballets flotte unge mænd vil den følgende dag optræde på slagmarken.
 
For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af storhertugen af Wellingtons krigsleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver mærkbare. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forbliver skjulte …

Forfatteren af tv-serien Downton Abbey har skrevet en ny grandios roman, Belgravia – en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, herskab og tjenestefolk, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.

Belgravia er tidligere udgivet som e-bogs- og lydbogs-føljeton og foreligger nu i en smuk indbundet udgave.
Denne udgave er den samlede lydbogsudgave.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Spilletid: 12T 37M
ISBN: 9788740033120
Format: Download MP3
Lydbog udk. 30. June 2016
Indlæst af: Githa Lehrmann
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Man lukkes ind i en hidtil ukendt verden med store skørter, middage, intriger, giftermål og politik. Und dig selv denne fantastiske roman, som har potentiale til at blive en klassiker.
 
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
Belgravia er en charmerende, intrigant og højmoralsk fortælling fuld af former, hemmeligheder, tys-tys-kilder, lidenskab, drømme og historisk vingesus.
 
 
 
 
 
-  Bognørden
Belgravia er en fuldkommen forrygende roman om de højere kredse i England i 1800 tallet. Sproget flyder, og er sammen med de helt unikke beskrivelser, et virkelig solidt univers. Dialoger og personportrætter er tidstypiske og meget stærke, jeg var til stede hos de medvirkende, jeg mærkede både følelser, stemninger og omgivelser. Og så havde jeg, til min egen store forundring, nærmest hele følelsesregisteret i brug … Så alt i alt er dette en fuldkommen fantastisk roman, der bare kalder på at blive læst - mere tak. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Hvis man er til ’Downton’ Abbey’ og ’Herskab og Tjenestefolk’, så er ’Belgravia’ helt klar et must. Den er fremragende skruet sammen. Man bliver helt revet ud af sin egen verden og bliver smidt ind i handlingen i 1800-tallet. Den er meget spændende og rigtig flot beskrevet.
 
 
 
 
 
-  Fyns Amtsavis, Bjarne Gregersen
Underholdning af format. Den er velskrevet, den er spændende og farverig.
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Hans Bjerregaard
Har du alvorlige abstinenser, efter at tv-serien 'Downton Abbey' er stoppet, så er det her lige noget for dig … Herlig læsning.
 
 
 
 
 
-  Litfix.dk
... ville ønske Belgravia var bind 1 ud af tusind … en fantastisk pageturner, og den bliver kun mere spændende.
-  Reading Raindrops
På den smukke forside lover bogen ”Hemmeligheder og skandaler i 1840’ernes London” og allerede dér er jeg solgt … En vellykket historisk roman.
Weekendavisen, Linea Maja Ernst
Belgravia er den perfekte sommerferielæsning, hvis man er til nuttetvictorianske, smægtende murstensromaner.
Litteratursiden, Britta Voergaard Poulsen
’Belgravia’ er sådan en bog, det kribler i fingrene efter at komme i gang med. Specielt hvis man, som jeg, er helt væk i Jane Austen og ’Downton Abbey’... Beskrivelserne og sproget er levende, og man bliver suget ind i en smægtende fortælling om kærlighed, intriger, skandaler og ikke mindst den skæbnesvangre hemmelighed, der er hele historiens omdrejningspunkt. En hemmelighed som ikke alle ønsker frem i lyset. Læs mere
ruskjaersboeger.dk
Et must-read … Bogens periode er en anden end den man følger i Downton Abbey og kullisen er også flyttet til London, men alligevel synes jeg historierne har en del til fælles (på den gode måde). Julian Fellowes formår ihvertfald, at skrive en historie som jeg bliver rørt af og som griber mig.
ordfraenbibliofil.wordpress.com
... en virkelig god historisk roman, som er perfekt til fans af ”Downton Abbey”, anglofile mennesker og dem, som bare godt kan lide en god historie, som overrasker undervejs.
Bogblogger.dk, Katja Meier Marcussen
Perfekt læsning til en sommeraften (eller ti), en regnvejrsdag, juleferien, skituren etc. Denne roman er charmerende og romantisk og får mine varmeste anbefalinger.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Julian Fellowes
Fine fornemmelser
Edith Lavery har ét mål i livet. Hun er en smuk engelsk blondine fra Læs mere