Begrundet mistanke
Hør uddrag

Begrundet mistanke

Gianrico Carofiglio

Hr. Ferdinand
Opfølgeren til Carofiglios debut på dansk Med lukkede øjne, som udkom i efteråret 2009 og blev rigtig godt modtaget. Carofiglios krimier er en feel-good krimi er fyldt med charme, spænding og italiensk atmosfære.

Vi er i Bari i den sydlige og fattige del af Italien. Med andre ord i et område hvor mafiaen hersker – et  område der sjældent beskrives i turistbrochurerne.

Advokat Guido Guerrieri bliver bedt om at tage sig af ankesagen for Fabio Paolicelli, som er blevet idømt 16års fængsel for at smugle narkotika til Italien. Alt synes at pege imod en succesfuld udgang på ankesagen, ikke mindst det faktum at Paolicelli oprindeligt erkendte sig skyldig i sagen.

Guerrieris modvilje mod at påtage sig sagen bliver ikke mindre af, at han kender den sigtede. Paolicelli er en berygtet, ny-fascistisk forbryder. Det er kun på grund af Paolicellis smukke, japansk-italienske kone Natsus indgriben, at Guerrieri overvinder sin modvilje og påtager sig sagen. Da han efterfølgende ender i seng med Natsu, begynder tingene for alvor at blive interessante – og spidse til.

Begrundet mistanke er en vidunderlig, velskrevet, menneskelig, underholdende, spændende og afdæmpet krimi, og bogens anti-helt, advokaten Guido Guerrieri er et herligt bekendskab. På befriende vis tager han gang på gang vigtige beslutninger på et politisk yderst ukorrekt grundlag – som i denne situation, hvor han lader sig overtale og forføre af kvindelig skønhed. Han besidder ikke evnen til at gøre tingene nemt for sig selv.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Køb nu
DKK 49.00
Sideantal: 290
ISBN: 9788793166608
Format: ePub
E-bog Udk. 05. januar 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Annemette Fogh
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Gianrico Carofiglio
Den kolde sommer
Den kolde sommer foregår i 1992, hvor sommeren i Syditalien var ualmindelig Læs mere
Efter al sandsynlighed
Forsvarsadvokat Guido Guerrieri er i dyb krise efter sin skilsmisse. Han Læs mere
Med lukkede øjne
Med lukkede øjne er en rigtig feel-good krimi fyldt med charme, spænding og Læs mere
Skinnet bedrager
Tredje bog af Gianrico Carofiglio på dansk. De to første Med lukkede øjne  Læs mere
På kanten af sandheden
Guido Guerrieris humør er lige så ustadigt som foråret. Den sympatiske Læs mere