Befrielsens øjeblik - Samtaler med Lars Løkke Rasmussen
Læs uddrag

Befrielsens øjeblik - Samtaler med Lars Løkke Rasmussen

Kirsten Jacobsen

Forfatter Kirsten Jacobsen har skrevet denne bog med en enkel og klar ambition: At nå ind til de overvejelser, Lars Løkke Rasmussen har som statsminister og privatperson i ugerne op til et folketingsvalg, der vil afgøre hans politiske fremtid.
Hvilke tanker gør han sig? Hvilke svære dilemmaer er han optaget af? Hvad mener han inderst inde om de politiske og personlige problemer, han har kæmpet med i de seneste fire år som regeringens leder? Og hvem bør tage de største og vigtigste beslutninger i den kommende valgperiode – fløjene eller den politiske midte?
Kirsten Jacobsen og Lars Løkke Rasmussen samarbejdede tilbage i 2006 om en interviewbog, Løkkeland, da han var indenrigs- og sundhedsminister. De har i årenes løb talt om at lave en ny bog – og i midten af marts besluttede de med kort varsel at kaste sig ud i projektet.

Lars Løkke Rasmussen ryddede 22 timer i sin kalender i perioden fra 25. marts til 14. april 2019 og stillede sig til rådighed for en række usædvanligt frie og åbenhjertige samtaler, som fandt sted på Marienborg og på bagsædet af ministerbilen.

Statsministeren har ikke haft redigeringsret over manuskriptet. Han har læst det umiddelbart før trykstart, hvilket har medført nogle få rettelser af rent faktuel karakter, men ingen rettelser, der vedrører bogens indhold og substans.

Der er i forbindelse med projektet indgået en forfatteraftale med Kirsten Jacobsen. Lars Løkke Rasmussen modtager ikke honorar for sin medvirken.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 34M
ISBN: 9788740058178
Format: Download MP3
Lydbog udk. 16. May 2019
Indlæst af: Judith Rothenborg, Morten Thunbo
Fotograf: Heine Pedersen
Anmeldelser og omtale
Helsingør Dagblad,  Erik Stubtoft
Det er interessant at sætte Lars Løkke Rasmussens valgbog i forhold til, hvordan valget gik … Vil du vide mere om, hvilke tanker LLR havde inde i sig selv, men som han måtte lægge bånd på sig selv med i den officielle statsministerrolle, så kan du med fordel læse bogen.
Bogsyn
Der er plukket masser af nyheder fra den her bog og har også været et væsentligt indlæg i den forgangne valgkamp. Det er således ikke derfor, man skal læse den. Man skal læse den, fordi, det ofte er befriende at komme bare en smule bag facaden på de politikere, der sidder og leder vores land. Ikke mindst en statsminister. Læs mere
Bogblogger
Kirsten Jacobsen både skriver og spørger godt. Ikke som en dreven politisk journalist. Men som en nysgerrig borger. Og det er dejligt forfriskende og meget anderledes.
Lektørudtalelse
En meget personlig samtalebog … indholdet er politik med et personligt præg og læserne inviteres helt indenfor i privaten.
 
 
 
 
 
-  Jakob Nielsen , Altinget
Fremragende bog. Befrielsens Øjeblik er det bedste og mest interessante politiske interview, der er blevet tryk i meget lang tid.
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Henrik Jensen
Den er et af de mest læseværdige og levende politiker(selv)portrætter i lang tid. Løkke fremstår reflekteret, med ordet i sin magt.
 
 
 
 
-  Berlingske, Anne Sophia Hermansen
Suverænt timet.
 
 
 
 
-  Poul Aarø Pedersen, Politiken
Et forfriskende forsøg på at løsne op for en stivnet politisk debat.
POV. International, Troels Mylenberg
Reflekterende. Og god. God fordi det altid er velgørende, når politikere åbner mere, end de plejer at gøre i nutidens medievirkelighed. God fordi det er en statsminister, der gør det. Og god fordi denne bog i udtalt grad er langt mindre prætentiøs end mange andre lignende politikerinterviewbøger.
Radio Update, Hanne Bærentzen
Der er masser af gode indblik i Lars Løkke Rasmussens tanker, ideer og dilemmaer, så det vil være forkert at tro, man har læst bogen, bare fordi alle de politiske manøvreringer nu kører rundt omkring nyheden om en mulig SV-regering.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kirsten Jacobsen
Løftet
Kærligheden kan blive sat på den ultimative prøve, når døden kommer tæt på. Læs mere
Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden
Den første biografi om og med en af Danmarks mest prisbelønnede og  Læs mere
Husk altid ledestjernen
Mærsk Mc-Kinney Møller (1913-2012) var uden sammenligning den mest Læs mere