Bartenderens cocktails
Hør uddrag

Bartenderens cocktails

- de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks

Jeppe Nothlev, Nicklas Jørgensen

Politikens Forlag
En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail.

Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.

Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.

Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.

Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
ISBN: 9788740045628
Format: 173x240
Udk. 17. May 2018
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Julie Flansmose
Fotograf: Niclas Hechmann
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Julie Flansmose
Anmeldelser og omtale
Denkorteavis.dk
Der præsenteres både opskrifter på klassiske og nye drinks, der gøres ekstra indbydende af fotografen Niclas Hechmanns meget professionelle billeder. Sproget er holdt i en let munter tone, uden at det går ud over faglig- og sagligheden. Det er absolut et værk, der bør stå på bogreolen, hvis man vil blande sig med de professionelle og imponere sine gæster. Læs mere
Food & Drink
Uanset om du er helt ny i cocktailverdenen eller mixer cocktails til dagligt, er Jeppe Nothlev og Nicklas Jørgensens nye bog om bartending og spiritusnørderi værd at gå på opdagelse i. ’Bartenderens cocktails’ guider dig fra de indledende øvelser igennem mixingen og lukker dig ind i den magiske verden af ingredienser og tips, som giver cocktailen det helt særlige touch, der får cocktailoplevelsen til at gå op i en højere enhed. Læs mere
Mad og venner
En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail. Med ’Bartenderens cocktails’ byder de to kyndige bartendere, Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev, velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.
Vinavisen.dk
Der nørdes igennem med shakere, strainere, barskeer og alt det andet værktøj. Men samtidig gør forfatterne opmærksom på, at der ikke er noget i vejen for, at man shaker en Espresso Martini i et syltetøjsglas eller rører en Old Fashion med en grydeske. Sådan er det hele vejen igennem - en seriøs bog med et glimt i øjet Læs mere
Downloads