Barnet
Læs uddrag

Barnet

Fiona Barton

Hr. Ferdinand
Hemmeligheder har en dragende magt. De er uimodståelige, fordi de pirker til den frygt, vi har for, hvor lidt vi egentlig ved om hinanden. Vi har alle hemmeligheder – gerninger eller tanker vi ikke ønsker andre skal kende. For de fleste af os er hemmelighederne pinlige, men uskyldige. Men for nogle truer hemmelighederne med at ødelægge alting.   

Da et gammelt skelet af et nyfødt barn graves fri på en byggeplads, nævnes det blot i en notits i lokalavisen. Men for tre kvinder, der aldrig har mødt hinanden, er den umulig at ignorere.   

For én kvinde er det en påmindelse om det værste, der nogensinde er sket for hende.

For den anden kvinde medfører den en farlig risiko for at hendes mørkeste hemmelighed vil blive afsløret. Og for den tredje kvinde er det startskuddet til en jagt på at afdække sandheden. Barnets historie vil blive fortalt. Hvem var barnet? Hvad skete der med det? Hvorfor blev liget skjult? Hvem kendte til det?

Ny forrygende spændingsroman af Fiona Barton, som debuterede med Enken, der udkom på dansk sidste år. Vi møder igen journalist Kate Waters, som også optrådte i Enken, men uden at hun er hovedperson i nogen af bøgerne, som derfor uden problemer kan læses uafhængigt af hinanden.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 33M
ISBN: 9788740045772
Format: Download MP3
Lydbog udk. 22. November 2017
Indlæst af: Ellen Dahl Bang
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk, Sidse Cordes
den type bog, man glæder sig til at komme hjem og læse videre i – og som har risiko for at holde dig vågen om aftenen, for bare lige at få et kapitel mere med. (…) “Barnet” er en medrivende psykologisk thriller, som jeg klart vil anbefale til andre fans af denne genre. Jo mere jeg har tænkt over bogen efter endt læsning, jo mere genial synes jeg faktisk at den er. Læs mere
Ugebladet Søndag
En spændende roman, der sætter gang i hele følelsesregistret.
Bogblogger.dk, Maiken Kjær Svare
Alt det en god spændingsroman skal indeholde: et plot, der ikke kan gennemskues på forhånd, masser af mystik og spænding – og gode personkarakteristikker.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Fiona Barton
Enken
Fiona Barton
Manden, som mistænkes for et barns forsvinden, dør, og tilbage står enken, Læs mere