Bambi
Hør uddrag

Bambi

Mons Kallentoft & Markus Lutteman

Politikens Forlag
Synet der møder betjentene er surrealistisk. En gruppe rige unge har udført hvad der ligner et hedonistisk ritual, og det er endt i et blodbad. Er der en massemorder på spil? Er det et kollektivt selvmord? En dødskult? Da endnu en gruppe unge findes døde, er politiet stadig på bar bund, og kriminalinspektør Zack Herry, hvis liv for første gang i lang tid er på ret køl, tilknyttes sagen. De blodige omstændigheder hjemsøger ham, og Zack er overbevist om, at han kan løse gåden om de unges død, hvis bare han kan finde kilden til de små, lyserøde piller med Bambi på, der triller rundt som et spor mellem de to sager.

Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 50.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740015287
Serietitel: Herkulesserien
Nummer i serien: 3
Format: 145x220
Udk. 15. juni 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jysk-Fynske Medier, Henning Frandsen
Svenske Zack er lige så god som norske Hole.
 
 
 
 
-  Politiken, Anne Bech-Danielsen
Zack fremstår som et levende menneske med fejl og afvæbnende sider … en roman, som fører os både ned i Stockholms underverden og ind i dekadent rige kredse, inden nettet strammes.
Bambi
Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige. Her fortæller de om, hvordan de mødtes.
Bambi
Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige. Her fortæller de om, hvordan de arbejder.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mons Kallentoft & Markus Lutteman
Heroine
Heroine er fjerde bind i Herkules-serien. Læs mere
Leon
Markus Lutteman, Mons Kallentoft , m.fl.
LEON er andet bind i Herkules-serien.
Et optagelse af en skrækslagen Læs mere