Bambi
Læs uddrag

Bambi

Mons Kallentoft & Markus Lutteman

Synet der møder betjentene er surrealistisk. En gruppe rige unge har udført hvad der ligner et hedonistisk ritual, og det er endt i et blodbad. Er der en massemorder på spil? Er det et kollektivt selvmord? En dødskult? Da endnu en gruppe unge findes døde, er politiet stadig på bar bund, og kriminalinspektør Zack Herry, hvis liv for første gang i lang tid er på ret køl, tilknyttes sagen. De blodige omstændigheder hjemsøger ham, og Zack er overbevist om, at han kan løse gåden om de unges død, hvis bare han kan finde kilden til de små, lyserøde piller med Bambi på, der triller rundt som et spor mellem de to sager.

Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 49.00
Spilletid: 9T 54M
ISBN: 9788740039672
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. juni 2017
Indlæst af: Esben Hansen
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jysk-Fynske Medier, Henning Frandsen
Svenske Zack er lige så god som norske Hole.
 
 
 
 
-  Politiken, Anne Bech-Danielsen
Zack fremstår som et levende menneske med fejl og afvæbnende sider … en roman, som fører os både ned i Stockholms underverden og ind i dekadent rige kredse, inden nettet strammes.
Bambi
Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige. Her fortæller de om, hvordan de mødtes.
Bambi
Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige. Her fortæller de om, hvordan de arbejder.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mons Kallentoft & Markus Lutteman
Heroine
Kriminelle bander har overtaget forstaden Stallhagen. Metroen er brændt ned Læs mere
Leon
Markus Lutteman, Mons Kallentoft , m.fl.
Et optagelse af en skrækslagen indespærret dreng når den unge Læs mere
Zack
Fem burmesiske prostituerede findes døde i Stockholm. Efter alt at dømme er Læs mere