Bageriet i Brooklyn
Hør uddrag

Bageriet i Brooklyn

Ellen Vahr

North Audio Publishing
Thea er rejst fra familien hjemme i Kristiania for at arbejde for den rige og mægtige Vanderbilt-familie i Amerika. Drømmen er at tjene så meget, at hun en dag kan rejse hjem og købe familiebageriet tilbage.

Snart dukker Amanda op, den livsglade pige, hun delte kahyt med på rejsen over Atlanten. Amandas møde med Amerika har været langt mere brutalt end Theas, og hun har brug for hjælp. Da Amerika som bekendt er et land, hvor drømme kan gå i opfyldelse, satser de alt og åbner et bageri i Brooklyn. Men Amanda har sine egne planer, og Thea står snart i en umulig situation, der tvinger hende til at se sig selv med helt nye øjne.

Bageriet i Brooklyn
er et fængslende møde med en verden af velstand, som den så ud for hundrede år siden. Det er en varm fortælling om drømme, venskab og kærlighed, men først og fremmest er det en fortælling om at finde sin egen vej og blive fri.

Bageriet i Brooklyn er andet bind i Ellen Vahrs trilogi om bagerdatteren Thea fra Kampen, som rejser til Amerika for at tjene hos den velstående Vanderbilt-familie og i mødet med det amerikanske eksperiment mister illusioner, vinder håb og griber muligheden for at skabe sig sin egen plads i verden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Sideantal: 349
ISBN: 9788775711536
Serietitel: Idle Hour-trilogien
Nummer i serien: 2
Format: ePub
E-bog Udk. 19. September 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Sofie Lein Sadeghi
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ellen Vahr
Sygehuset på Ellis Island
Ellen Vahr
Første Verdenskrig er omme, og Thea er tilbage hos familien Vanderbilt på Læs mere
Rejsen til Idle Hour
Ellen Vahr
Første Verdenskrig raser i Europa, meget er en mangelvare, og hos Læs mere